Mitä kuuluu?

Heipähei pitkästä aikaa. Yli vuosi on on kulunut siitä kun hyppäsin pois vakkariduunista ja suuntasin opiskelemaan uutta alaa. Luulin tuolloin elämän jotenkin maagisesti helpottavan, mutta toisin kävi, ja yritykselle ei herunut energiaa sen enempää kuin ennenkään. Nyt onneksi on alkanut jo rennompia päiviä näkymään siinä määrin, että sain suunniteltua jopa ihan säännöllistä työaikaa firman kalenteriin! Jee! 

Ensimmäisenä haaveissa olisi tietysti herättää tämä blogi henkiin. Mietin pitkään säästänkö vanhan pohjan vai aloitanko kokonaan puhtaalta pöydältä, mutta jotenkin jo pelkästään nostalgia vanhoja tekstejä hihitellessä läpi oli vastaus selvä. Tietysti haluan säästää tämän kaiken! Ehkä ajan kanssa jaksan siivota kammottavimmat hirviöt pois seasta ja jättää timantit jäljelle! (Eli pelkkää tyhjää?)
Nykyään Paulan Juhlapalvelun alta löytyy enää Somistevuokraamo, jota pyöritän edelleen kotoa käsin. Muiden osalta olen suosiolla luovuttanut, ihan oman jaksamisen vuoksi. Yritykseni ohella käy uuden alani myötä taas täysipäiväisesti töissä, joten yritykseni toimii lähinnä ja ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Nopeimmin minuun saa yhteyttä puhelimitse tai facebookin kautta, sähköpostia ehdin ja jaksan tarkistaa vaan muutaman kerran viikossa. Yhteystiedot löytyvät nettisivuilta

Paulan Juhlapalvelun valikoima tulee jonkinverran supistumaan. Koska koko vuokraamon valikoima on säilössä kotonani, ei hermot enää kestä tätä laatikkomerta ja sen läpikäymistä jonkun pikkujutun löytämiseksi. Joten tulossa on ainakin poistomyynti myös tänne blogin puolelle, mistä tulee löytymään kaikkea pikkukivaa somistukseen postituskulujen hinnalla, ja isompaakin pilkkahintaan. joten pysykää kuulolla! 

Ja hääbloggaajat, tahdon löytää teidät kaikki uutta blogilistausta varten joten kommentoikaa ja vilkutelkaa alle! Firman puolesta myös blogiyhteistyökuvioita haussa, joten laittakaa minulle sähköpostia paula(at)paulanjuhlapalvelu.fi, mikäli moinen kiinnostaa! 

Kuulemisiin, toivottavasti vähän nopeammin kuin viimeksi... :)

Kommentit

Suositut tekstit