Morsianmiitti vol 2 @ STD!

Tuolla facebookin ihmeellisessä maailmassa kun tutustuu kaiken maailman morsmaikkuihin, jotka on kiinnostuneita samasta aiheesta kuin sinä, niin välillä tulee mieleen, että jos niitä vaikka joskus näkisi ihan livenä! Keväällä järjestimme How to be a Bridezilla -blogin Niinan kanssa Morsianmiitti vol ykkösen Lahden Seurahuoneella, ja nyt Save the Date häämessuille ajattelin väsäillä seuraavan miitin. Sinne kuitenkin suunnistaa jo messujenkin perässä monet ulkopaikkakuntalaiset, joten mikä olisikaan parempi tilaisuus! 


Messut järjestetään tänä vuonna 10.-11.10. Koskenrannassa. Paikka on uusi minulle (mikä Helsingissä ei olisi..) joten varmaan taas paikanpäällä pääsee soveltamaan huolella, mutta multakin nähdään siellä parit somistukset toteutettuna. Itse vähän niinkuin olen ja en ole siellä, sillä ajattelin kierrellä ja katsella ihan omiinkin tarpeisiin. Firma edustaa siis somistuksillaan, ja varmaan joku arvonta on varmasti tulossa. :) 

"Save The Date- häämessut ovat Suomen ensimmäinen kierrätykseen, vintageen ja kotimaiseen suunnitteluun keskittynyt häämessutapahtuma."

Mulle nämä messut on erittäin lähellä sydäntä ensinnäkin siksi, että ne olivat ekat häämessut johon osallistuin, mutta mutta myös kierrätyshenkisyytensä vuoksi. Mun koko yritykseni perimmäinen kantava voima on kierrätys ja sen tukeminen. Lisäksi messut ovat todella hyvään aikaan, kun itsekin olen ollut tässä kesällä häissä ja omat tulossa, niin pääsee suoraan suunnitelun makuun! Ei tarvitse odottaa kevään häämessuja kun suosituimpien palveluntarjoajien kesäviikonloput on jo varattu. Omaankin varauskalenteriin ensi kesälle alkaa jo tipahtelemaan tilauksia.


Liput messuille kannattaa ehdottomasti ostaa ennakkoon! Kahden hengen lippu ennakkoon maksaa 15€ ja ovelta 10€/kpl, joten ei muuta kun suunta Tikettiin! Näytteilleasettajat pääsee tsekkaamaan täältä.

Palaan tuon miitin yksityiskohtiin myöhemmin, kun hommat selkiytyy. Kalenteri on vielä tämän viikon niin täynnä, etten tiedä mitä tekisin ensimmäisenä. Morsianmiitti on lauantaina 10.10. klo 14 paikassa X, toivottavasti nähdään siellä! ;)

Kommentit

  1. Hei! Mielestäni blogisi ansaitsee Liebster Awardin! Lue lisää täältä http://huntuahattaraa.blogspot.fi/2015/09/liebster-award.html Ja morsianmiitti kuulostaa mukavalta! :)

    VastaaPoista
  2. Hei! :) Mielestäni blogisi ansaitsee Liebster Awardin - lue lisää blogipostauksestani:
    http://eiainaniinvakavasti.blogspot.fi/2015/09/liebster-award.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit