LED Koristevalosarjat somistevuokraamosta - FAQ

Heippahei! 

Led-valosarjojen käyttö on lisääntynyt ihan huikeasti viime kesästä, joka oli yritykselläni ensimmäinen vuokraamoineen. Ajattelin tässä postauksessa hieman valaista niin valoja kuin niiden toimitusta - ja siinä samalla matkahuoltotoimitusta ylipäätään!

Valot ovat aivan älyttömän kätevät: liitäntäjohto on tarpeeksi pitkä, jotta valot saa kattoon asti kiinni, valoissa on koukut valmiina, ja toinen pää on päättyvä, jottei molempien päiden johtoja tarvi alkaa taiteilemaan. Sen lisäksi tottakai, että ne ovat aivan mielettömän kauniit käytössä! Valo on lämmin ja pallo halkaisijaltaan noin 5 cm. Johto on musta kokonaisuudessaan, ja sen päässä on muuntaja. Valosarjat sopivat sisä- ja ulkokäyttöön, eivätkä ne kuumene käytössä.


Valosarjat kulkevat myös ympäri Suomen Matkahuollon kautta. Valojen kuljetus maksaa 18-30€ niiden määrästä riippuen. Hinta sisältää palautuksen. Palautuksen Matkahuoltoon voi tehdä asiakaspalautuksella, mikäli laskussa ollut koodi ei satu olemaan tallessa tai mukana. Pyrin laittamaan valot Matkahuoltoon niin, että ne ovat asiakkaalla perillä viimeistään juhlaa edeltävänä torstaina. Mitään Matkahuollon paketteja ei ole vielä kertaakaan eksynyt matkalla, ja toimitus lähetyksestä on saapunut perille määränpäähän viimeistään vuorokauden sisään. En voi muuta kuin kehua Matkahuollon toimintaa ja toimitusaikoja. 

Sitten on taas tämä Matkahuollon kääntöpuoli. Lasiastioita en valitettavasti voi toimittaa matkahuollossa, sillä niitä on hajonnut niin paljon kuljetuksissa. Astiat on pakattava ehdottoman huolellisesti, ja liian väljästi pakattu lasti pääsee heilumaan kuljetuksessa ja särkyy. Minun on mahdotonta selvittää onko asiakas pakannut tuotteet huonosti, vai onko Matkahuolto käsitellyt kuljetusta huonosti. Tovin näitä selviteltyäni päädyin lopettamaan lasituotteiden matkahuoltotoimitukset, jotta jokainen välttyy turhilta kustannuksilta. 

Valosarjat löytyvät vuokraamosta täältä.Tuleeko mieleen jotain muuta kysyttävää valoista? 

Kommentit

Suositut tekstit