Somistevuokraamo laajenee!

Heipähei, alan pikkuhiljaa purkamaan tätä hiljaiseloa! Ajattelin näin ensitöikseni tulla kertomaan somistevuokraamon "uutuuksista", joita kävin tänään bongailemassa Finnmarilta. Karkkibuffet on ollut häissä ja juhlissa todella kysytty, joten kasvatin hieman varastoa sen osalta. Saatavilla on nyt siis usempi kappale niin pieniä pallomaljoja, kuin mini-astioita. Uutena valikoimaan bongasin hieman isomman pallomaljan, ihan vaan koska itse tykkään eri tasoista joita eri kokoiset astiat luo karkkibuffassa, ja tykkään niitä yleensä myös korostaa. 


Tiedossa ei tosiaan ole kovin kummoisia uutuuksia, tarkoitus on nyt muuton ajaksi pienentää varastoa mahdollisimman paljon, joten käykääs noukkimassa parhaat päästä vuokraamon poistomyynnistä! Kun varastoon saa tilaa, niin pääsen hankkimaan enemmän useimmin kysyttyjä tuotteita, eikä tarvi kesäviikonloppuina myydä puolelle kysyjistä eioota.

Pääsen ensi viikonloppuna kasaamaan taas ihan uutta karkkibuffaa, pitkästä aikaa! Se kuuluisa kaasoiluviikonloppuni, jota olen miettinyt täälläkin jo moneen otteeseen on vihdoin ja viimein ovella! Täytyy kyllä sanoa, etten ole ehkä ikinä päässyt häiden kanssa näin helpolla, vaikka viimeksikin meitä kaasoja oli kolme, nyt olen ainoa. Mikäs siinä, kun sulho on mallintamisen ammattilainen ja suunnitellut lähes kaiken, mun apua ei ole juuri kaipailtu. Ja häätkin ovat aivan vieraalla maaperällä; pohjanmaalla. Olen toki päässyt käymään jo juhlatilassa ja avittanut tarvikkeiden hankkimisessa, mutta juuri muuta polttareiden lisäksi en ole päässyt tekemään. En yhden yhtä askartelukeissiäkäään.


Kuten olen jo aiemmin maininnut, niin kasvatan vuokraamoa kysynnän mukaan. Joten jos itse olet bongannut jotain mitä et halua ostaa kaappiin säilyteltäväksi, laita viestiä niin keskustellaan sen hankkimisesta vuokraamoon.

Ja kuten mainitsin, vuokraamo myös muuttaa! Siitä toki lisäinfoa, kun tämä todellakin tulee tapahtumaan. Ja siis me muutetaan siinä samalla, minullahan on varasto kotona koska olen kokenut todella käteväksi. Ei tarvi niuhottaa minkään hakuaikojen kanssa, ja nyt tämä käy vielä entistä yksinkertaisemmaksi, kun olen varaston kanssa samassa tasossa. No mutta se niistä jaaritteluista, käykääs katsomassa jos tuolta poistomyynnistä löytyisi jotain meidän muuttokuormaa keventäviä. :D Puspus!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit