Kaaso-nuttura

Kaasoiluviikonloppu häämöttää, ja olenkin sen sata kertaa miettinyt miten ihmeessä meikäläisen tukka mahtaisi olla tuona päivänä. Aika morsiamen huolia loppupelissä, mutta kyllähän kaasonakin saa vähän stressata? Viimeksi kaasoillessa tukanlaitto oli omalla vastuulla, joten ohjelmanumerona oli ainoastaan hiusten kihartaminen. Nyt minulla on kuitenkin aivan erilainen puku, ja kampaaja laittaa hiukseni, joten voin todellakin stressata tätä asiaa ihan uusissa svääreissä. :D 

Olenkin näitä nutturoita kasaillut postaukseen jo aiemmin, mutta nyt ollaan aivan eri ulapalla, nimittäin ihan oikeasti meikäläisen päässä. Tiedän, ettei mulle sovi kovin korkeat kampaukset, ja tahdon ehdottomasti jotain jätettäväksi kehystämään kasvoja. Jotain rentoa, kiharaa, huoletonta, ei lettejä. Kai? Joten hei, tässä vähän inspista kampaajalle, jota en ole koskaan edes tavannut. Helppo näyttää hälle sitten vain tämä postaus, eikö? 


Niin, mitäs niistä leteistä oli puhe? Tämä allaoleva kampaus on tosi kaunis, yleensä lettikampaukset on vähän turhan pliisuja ja ihan liian siistejä. Tässä on sellaista sopivaa sekavuutta. 


Tässä viimeisessä kuvassa on kyllä ihana kampauskin, mutta eniten mua himottaa tuo väri. Aivan ihana, mutta harmi ettei se ole lähelläkään luonnollista sävyäni ja saa näinollen vaipua unholaan. Potentiaalinen nuttura toki. Kaason kampausta etsiessä lienee pääpointtina, ettei se voi olla hienompi, kuin morsiamen kampaus. Mutta mitä ihmettä mä teen, kun morsiamellakaan ei ole hajua omasta kampauksestaan? Pääpointtinä ehkä se, että kaason kampaus on kohtuullisen koruton, varsinkin jos morsiamen kampauksessa ei ole koruja. Ellei tietysti morsian niin toivo. Meille tekee onneksi sama ihminen hiukset, joten ehkä hän voi pelata sitten sen mukaan, miten parhaaksi näkee. Sormet ristiin, että Lapualta löytyy ammattitaitoa moiseen! :D

Näistä nutturoista mua viehättää ehkä eniten 1, 4 ja 5. Voiskohan se kampaaja vaihtaa mun naaman tilalle myös Sarah Hylandin naamavärkin, jos oikein nätisti pyydän?

Lisää inspistä mistäs muualta kuin Pinterestistä

Kommentit

  1. Hei vitosen ja nelosenhan sais tosi hyvin yhdistettyä ja se sopisi sulle!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kampauksia kyllä kaikki! Kolmannen kuvan kampaus mielestäni hienoin. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit