sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Hetki hiljaisuutta

Heipähei kaikki. Kuten varmaan olette saattaneet huomata, on hääblogin pitäminen hijlentynyt aika reippaasti. Oma jaksaminen on olosuhteiden pakosta aika äärirajoilla, ja olen päättänyt, että tämän blogin pitäminen saa nyt ennalta määrittelemättömäksi ajaksi jäädä. Tämä on pyörinyt stessipallona päässäni yhtenä pitäisi -asiana, johon en vaan jaksa keskittyä niin paljon kun haluaisin.Firma ei toki lopeta mihinkään! Paulan Juhlapalvelu toimii entisensä lailla, ja varsinkin facebook-sivuja kannattaa seurata inspiraation toivossa! 

Jaksan välillä palloilla myös tuon oman blogin puolella, joten Värikästä elämää kannattaa seurailla kaiken muun ihanan ja elämän merkeissä. Tiedossa ainakin kesätukkaa ja meikkiä, kunhan saan kunnon inspiksen aiheesta. Myös instagram on ehdottomasti seuraamisen arvoinen, ja profiilini piulanen! Se päivittynee kaikkein eniten aiheesta kuin aiheesta. 

Toisaalta aika sääli, koska tämä oli todella ihanaa silloin kun tähän oli aikaa keskittyä, mutta nyt suuntaan energiani hetkeksi jonnekin muualle. Tuolta oman blogin puolelta voi seurata tätä nykyistä hässäkkää, jos sen tarkempia selityksiä kaipaa. Toisaalta olo on aika superhelpottunut, kun tämän päätöksen sain tehtyä. 

Ihanaa jatkoa kaikille, ja toivottavasti vielä palataan näillekin linjoille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti