keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kauniita kuutioita

Ah, pallot on selvästi in, ja niitä saa näkyä missä tahansa. Mutta niin on kyllä kaikenlainen symmetrisyys ja harmonia! Somistuksen suunnittelussa on tärkeää toistuvuus, oli kyse mistä tahansa. Teemaväreistä, muodoista, tai vaikka materiaaleista. Ja toisaalta taas trendikästä on myös täydellinen epämääräisyys. Kaikilla erilaiset tuolit, eriväriset astiat, paljon sekalaisia värejä jne. Mutta niissäkin on oltava harmonia, ja mistä vaan saa harmoniaa. ;)


Mä rakastuin oitis tähän kauniiseen neliömaljakko -somistukseen! Kynttilöitä, valkoisia ruusuja ja lasia peilillä, myyty! Meiltäkin löytyy vuokraamolta neliömaljakko, mutta täytynee varmaan miettiä jos ottaisi valikoimiin myös vähän pienempiä kokoja. Mitäs te olette mieltä ajatuksesta? :)

2 kommenttia:

  1. Juuri eilen mietin kuinka kivoja ne olisi. Musta ne vaan on aika usein raskaita niin kuin kuljettaa verrattuna pyöreisiin! Ja kulmat on ärsyttäviä putsata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, enpäs edes ajatellut! Ulkonäkö ennen kaikkea! ;D Ja musta on jotenkin niin lämmittävää, kun joka nurkka on laatkossa täynnä, kun pyöreät vie ihan turhaa tilaa. :D

      Poista