Somistusikkunoita

Olen useaan otteeseen etsinyt sisustusikkunoita, joissa ei olisi valmista tekstiä, ja jotka eivät maksaisi tonnia kappaleelta - tuloksetta. Nettiä selatessa tuli vastaan Metsäkylän Navetta, jossa oli mielettömät määrät kaiken näköisiä ikkunoita. Paikanpäällä niitä olikin vielä vähän lisää, ja löysin hyvin äkkiä somistevuokraamoon sopivat yksilöt.

Jokainen tarvitsi pientä kunnostusta, mutta pelkällä pesulla ikkunat lähtivät puhtaaksi yllättävän hyvin. Tai itseasiassa yllätyin joidenkin kohdalla, miten hyvässä kunnossa maalipinta oli, mutta koin, että ikkunat tarvitsivat pientä hiontaa ja maalikerrosta. Niinpä kävin kipaisemassa maalipurkin kaupasta, ja vetelin pinnalle kerroksen maalia. Osa tarvii vielä toisen kerroksen osittain, mutta näistä tuli yllättävän hyvät!


Vanhat ikkunat olivat sympaattisia myös alkuperäisessä kunnossaan, mutta vuokrattavien tuotteiden ehtona on luonnollisesti niiden uudelleen käytettävyys, ja näinollen myös puhdistettavuus. Rosoista ja halkeillutta maalipintaa oli aika tuskallista puhdistaa, ja sen tuskan haluan säästää asiakkailta. Ja hiomapaperin näyttäminen vaatii pitkälti myös maalikerrosta.

Vuokraamosta löytyy kolmea eri kokoa: 

Isoin ikkuna, vuokrahinta 10€
Keskikokoiset ikkunat, vuokrahinta 7€/kpl
Pieni ikkuna, vuokrahinta 5€

Suurimpaan ikkunaan mahtuu helposti vaikka menu tai pöytäkartta, pieninmpään vaikka karkkibuffetin fiilisteksti. Nämä ovat ehdottomasti yksi lempparituotteistani vuokraamossa! <3 

Mitäs te tykkäätte, olisko somistusikkunoille käyttöä?

Kommentit

Suositut tekstit