Pöytänumerot Yrittäjänaisten juhlassa

Lahden Seudun Yrittäjänaisten juhlat on nyt juhlittu, ja seuraava tässä vähän sinne tehtyä somistetta! Somistus tuli muuten Lahden Upseerikerholta, jossa juhlat järjestettiin, mutta minä tein paikalle pöytänumerot. Kauniit kukat oli tehnyt Keijunkehrän Tiina, ja värimaailmassa pyrittiin jatkamaan kutsujen valkoinen-hopea-viininpunainen -linjaa. 


Nämä ihanat hopeaglitteröidyt pöytänumerot päätyivät tietysti vuokraamoon, ja tällä hetkellä niitä löytyy 13 pöytään. Mikäli kysyntää esiintyy, askartelen enemmän kuin mielelläni myös kultaiset vastaavat! 


 Nämä kyseiset on mahdollista iskeä myös tikkujen päähän mikäli tarpeellista, joten ei muuta kun viestiä tulemaan! Ah, niin ihanat, vaikka tosin näpit saattaa olla vähän glitterissä näiden käsittelyn jälkeen. Mutta eihän pieni glitteri mitään haittaa, eikö. ;) 

Somistevuokraamoa kannattaa muutenkin käydä kurkkimassa aika-ajoin, sillä näin sesongin lähestyessä valikoimat taas kasvavat - kysynnän mukaan. Mikäli teiltä siis puuttuu jotain oleellista, laita ihmeessä viestiä, niin hankitaan se teille vuokrattavaksi! 

Kommentit

Suositut tekstit