LOVE ME DO ja ihanat bloggaajatytöt!

Viikonloppu hurahti menemään ja samoin iloisen yllätyksen tuottanut Love Me Do! Viime vuodesta oli tapahtunut parannusta huimasti, ja tämän vuoden tapahtuma oli todella menevää kamaa! Turun VPK talo oli aivan mielettömän upea, niin ulkoa kuin sisältä. Tilana myöskin erittäin toimiva tällaiseen hieman erilaiseen häätapahtumaan, vaikka messujen tuntu oli edelleen läsnä. Mutta tänä vuonna se ei haitannut, koska näytteilleasettajia oli todella paljon, ja päivä hurahti kuin silmien ohi! 

Tietysti yksi itseä miellyttävimmistä paikoista VPK talolla oli bloggaajalounge. Aivan mielettömän ihanasti järjestetty kohtuu pieni tila toimi hyvin, ja madalsi huomattavasti kynnystä tutustua ennalta tuttuihin kasvoihin ruutujen takana! 


Muotinäytös oli aikamoinen pettymys, ainoa kiinnostava asia oli Turun ammattikoulun sirkusopiskelijat, joista bongasin vielä yhden tutunkin. Oikein muu näytös ei jaksanut edes kiinnostaa, ja omaan makuun sopivia pukuja taisi olla kaksi. Eikä nekään menneet omaan makuun hääpukujen läheltäkään.


Ruoastakaan ei kai pitäisi vinistä, koska sitä sentään oli. Toisin kuin viimeksi. Nyt ruokana oli käytännössä gluteenittomalle mahdoton kattaus, joka ei maistunut yhtään miltään. Mutta hei, jälkiruoalle pointsit, nuo sydänleivonnaiset olisi tehnyt mieli vain tunkea suuhun ja käydä hakemassa kasa lisää....


 
Bloggaajaloungen sapuskat taas olivat paremmat kuin hyvät..... 

 
Sitten olikin vuorossa illan odotetuin tapahtuma, nimittäin Vuoden Hääblogi -äänestyksen tulokset. Hieman mietin minäkin siinä kohta,, kun juontajat sanoivat miettineensä näitä loppuun asti, ennenkaikkea siksi että tämä oli yleisöäänestys, ja toisekseen siksi, että palkintotaulut olivat heidän käsissään jo tunti sitten bloggaajaloungessa..
 
Minäkin olin kaupallisen kategorian äänestyksessä mukana, ja tuhannet kiitokset kaikille minua äänestäneille! <3 Oli aivan mieletön kunnia olla jo ehdolla, ja siitä kiitokset teille! Kaupallisen kategorian palkinnon nappase Ateljé Tuhkimotarinan blogi, Uuden tulokkaan nappasi Tahdon sut, tahdon -blogi ja Vuoden Hääblogi -palkinnon nappasi ihana asiakkaani Niina How to be a Bridezilla -blogin takana. 


...ja minähän sen palkinnon kävin sitten noutamassa Niinalle. Itse voittaja kun sattui olemaan omissa häissään kyseisenä päivänä, ja voin kertoa että sain pikku hepulin saadessaan viestin perille. Ehdin vielä kiikuttaa palkinnon Turusta Lahteen samana iltana, ja heidän hotellilleen tottakai odottamaan onnellisia vastanaineita.
 


"Jos mä oon vaik tääl takana piilossa ku mä en oo voittanu mitään?" :D

Ystäväni oli mukana henkisenä tukena, nauttimasta ystävänpäivästä kanssani. Ei kuulemmaa parempaa olisi voinut olla, skumppaa, tukka laitettuna ja hänen unelmien huivi lainassa. :D Ja tietysti minä. Jos te missasitte Designiston pisteen, niin älkää nyt enään! Sieltä voi vuokrata omia unelmiaan jopa viikoiksi. ;)


Enivei, en tullut tähän mainostamaan. :D Paula kiittää ja kuittaa, LMD oli kyllä parantanut huimasti, mutta eikös se ensimmäinen ole aina harjoituskappale, vai mitä?

Kommentit

  1. Ihana Paula, oot ihan huippu! :D <3 oli ihana tavata sua ja jutella paremmin. Nähdään taas!

    VastaaPoista
  2. Ihana nähdä näitä kuvia! Itse olin näytteilleasettajana enkä ehtinyt näkemään mitään muuta kuin oman pisteeni :) Täytyy sanoa että fiilis oli oikein hyvä ja aika meni todella nopeasti. Tulehan ens kerralla nykäisemään hihasta, mulla voisi olla pari Sinua kiinnostavaa juttua! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit