Paulan Juhlapalvelu 1 vuotta!

Tässä se päivä on. Tunteita herättävä päivä. En tiedä olisiko pitänyt uskoa yhtään mitään tästä hetkestä, mutta tässä ollaan. Parin kuukauden inspiraatiolla syöksyin rakastamaani häämaailmaan ja perustin oman yrityksen 23-vuotiaana, ja hylkäsin vakkariduunin kuntosalin lapsiparkissa. Niinkuin jokaisella firmalla varmasti ensimmäisenä vuonna, on ollut ylä- ja alamäkiä. Koskaan en kuitenkaan ole suostunut luovuttamaan tai menettämään uskoani. Tarkoituksenani on alusta saakka ollut tehdä häistä halvempaa hääpareille. Juhlatilan somistamiseen voi kulua pitkä penni, ja tähän olen halunnut tehdä muutoksen. Olen halunnut tuoda somisteet vuokrattavaksi, koska se ei täällä päin Suomea ole edes mahdollista. Nyt on. <3 Lisäksi olen halunnut pitää hinnat niin alhaalla kuin vain mahdollista, koska hääpäivälle riittää muitakin kustannuksia, kuin karkkibuffan lasipurkit. Ja mitä niillä tekee enää sen jälkeen? Saati vuotta aiemmin kaapeissa pyörimässä? Tai hei, miten olisi ikuinen karkkibuffet vaikka kirjahyllyyn? Ai ei vai? 


Tässä vuoden aikana on tullut vastaan vaikka ja mitä. Uskomattoman ihania yhteistyökumppaneita ja sitä kautta uusia ystäviä. Löysin tieni Lahden Seudun Yrittäjänaisiin ja sitä kautta päädyin alle vuodessa myös heidän hallitukseen. Myös Kookenkään palaaminen sattui tässä syksyllä, ja siellä tulen jatkamaan edelleen. Paljon on tapahtunut, paljon ihania juttuja olen saanut suunnitella, ja lämmöllä muistelen niitä kaikkia! <3 

Laukku lainattu designisto.fi

Pari tuunausprojektia on myös tullut vuokraamon eteen tehtyä, enkä voisi olla tyytväisempi! Mitä kaikkea sitä voikaa vuokrata, tai haluta häihinsä! Mikäli teiltä puuttuu jotain, jota haluaisitte, mutta joka ei millään mahdu budjettiin, laita ihmeessä sähköpostia paula@paulanjuhlapalvelu.fi, niin katsotaan mitä asialle voi tehdä. Vuokraamon valikoima laajenee kysynnän mukaan, joten rohkeasti vain ehdottelemaan sopivia somisteita!


 Tästä vuodesta tahdon kiittää teitä ihan kaikkia! Asiakkaitani, yhteistyökumppaneitani, blogini seuraajia, facebook-tykkääjiä, yrittäjänaisia, sekä tietysti perhettäni ja ystäviäni.

Ilman teitä en olisi nyt tässä, joten KIITOS! <3


pssst! Pysykää kuulolla, nimittäin synttäritarjousta tulossa! 

Kommentit

 1. Onnea ja menestystä tulevaan! <3

  VastaaPoista
 2. Onnea yksivuotiaalle ja unohtumattomia projekteja tulevalle vuodelle :)

  VastaaPoista
 3. Onnea Paula! Ensimmäinen vuosi on aina se vaikein (vaikka samalla antoisaa), ja on mahtava tunne, kun se on ohi, ja pääsee aloittamaan monta kokemusta rikkaampana ja paljon oppineena yrittäjien polkua. Ihanaa, kun häärintamalle tulee uusia kasvoja, uusia ideoita ja tapoja tehdä! Se tekee meistä alan yrittäjistä paljon rikkaampia, ja jottei tärkein unohtuisi, tekee todella hyvää häitään suunnitteleville asiakkaille. Mahtavaa toisen vuoden alkua sinulle! Terkuja jo kymmenen vuotta yrittäjyyden poluilta kulkeneelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos viisaista sanoista! On ollut kyllä ihan mahtavaa tutustua kaikkiin näihin ihmisiin ja päästä sukeltamaan tähän ah-niin-ihanaan häämailmaan! <3

   Poista
 4. Voi onnea yksivuotiaalle! Paljon onnea myös tuleviin synttärivuosiin!

  ja kiitos linkityksestä fb:ssa <3

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanaa kun olet lähtenyt toteuttamaan unelmaasi ja paljon onnea tuleville vuosille! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit