Oh girls, don't you love it?

Tämä kaunokainen on tullut vastaan jo jonkin aikaa sitten, ja välähtänyt mm. instagramin puolella! Nyt kuitenkin bongasin tämän koneelt auudelleen, ja oli ihan pakko jakaa tämä tännekin. Omissa haaveissani on jotain hieman lämpimämmän sävyistä, mutta tämä on vain niin kaunis! Totaalisen jenkkimeininkiä, mutta juuri tuollaisen halo-sormuksen haluaisin. Eli blingiä blingiä. Koska sattumoisin olen myös hukannut kihlasormukseni (kröhöm..), tällainen yksi upeus sormessa riittäisi meikäläiselle vallan mainiosti. Tosin, en valittaisi yhtään esim. rivareista molemmin puolin... 


Millaisia sormuksia tiellä löytyy? Tiedän että Suomestakin löytyy todella kauniita halo-sormuksia, joten paljastakaa omanne ja linkatkaa vaikka postauksenne kommenttiboksiin! :) 

Kommentit

 1. Siis nämä on niiiin upeita! :) Kelpais todellakin! Vitsi kun ois tajunnut kihlaa hankkiessa katsella tuollaisia, kun mun (perintö)vihkisormus on niin massiivinen etten joka tapauksessa tule sitä varmaankaan ikinä pitämään arkikäytössä. Nyt mennään sitten vähän simppelimmällä meiningillä, vaan ainahan sitä voi vaikka hääpäivälahjaksi toivoa mitä lystää... ;)

  VastaaPoista
 2. Oih, onpa upea! Juuri tällainen sormus olisi aivan täydellinen ihan yksistään ilman kihlaa. Anette Tillanderin valikoimastahan löytyy hyvin tämänlaisia sormuksia, jotka ovat muuten yllättävän kohtuuhintaisia! :)

  VastaaPoista
 3. Itselleni tulossa vain myös yksi sormus. Lähinnä johtuen siitä, että olen niin äärimmäisen sormusnirso. Olen muuten utelias, olitko ajatellut tällaista ihan arkikäyttöön vai juhlapäivien sormukseksi? (No kun, en osaa itse käyttää isoja sormuksia lainkaan, niin kiinnostaa muiden ihmisten kanta ja tavat.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen todella huono pitämään mitään koruja, mutta varmaan tulisi silti arkikäytössäkin pidettyä. Mutta luulempa että aika satunnaisesti. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit