Next levelin tuolihuput!

Ah, olen rakastunut (taas)! Oletteko ihan oikeasti nähneet koskaan näin siistejä tuolihuppuja?? Tuollaiset melkein askartelisi jo itsekin, jos pelkästään hääparia ajattelee, mutta 200 juhlavierasta lienee jo toinen juttu. Vai mitä sanotte? ;) 


Jos vähän simppelimpi linja riittää, myös minun kauttani saa vuokrattua tuolihuppuja! Kysy lisää sähköpostitse paula(at)paulanjuhlapalvelu.fi!

Kommentit

  1. Onpa mahtavat! Pitäisiköhän sitä laittaa ompelukone laulamaan ja askarrella omalle ja sulhasen tuolille tuollaiset vähän erikoisemmat tuolihuput. Muuten meille ei ole tuolihuppuja tulossa, joten näyttävät tuolihuput hääparin tuoleissa olisivat kyllä varmasti hyvällä tavalla silmiinpistävät. Ei ainakaan kukaan erehtyisi viemään meiltä tuoleja :D

    VastaaPoista
  2. Oi noi on kyllä hienot! (: Olin jo päätynyt siihen, ettei meidän häissä tulla käyttämään tuolihuppuja, mutta jos haluaa kuitenkin erottaa morsiusparin tuolit muun juhlaväen tuoleista niin noin voisin tehdä (: Onneks anoppi on käsityön ope (ja kai mullakin tulevana luokanopena jotain taitoja taskussa on ;) niin noi ei välttämättä olis kauheen vaikea toteuttaakaan. Ihanaa raitaa <3

    VastaaPoista
  3. Tosi hauska idea! Olen aina välillä sivuuttanut ideoita hääparin pöydän ja tuolien tuunaamisesta, sillä yleensä siihen liittyy se mauton hääkaari tai jonkinlainen sohva-penkki-viritelmä. Tämä taas olisi oikeasti tyylikäs veto! Pitää pistää harkintaan. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit