sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Morsianmiitti 17.1.15

Vietimme viime viikonloppuna ihanaa morsianten ja heidän kaasojensa iltapäivää tunnelmallisella Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella. Osallistuneita oli sen parikymmentä, johon olimme valmistautuneet ja seuraavalla kerralla osataan sitten järjestää isompikin tapahtuma, mikäli mielitään. Oli kyllä todella mielenkiintoista järjestää tällaista, ja kävijöiltä kuulisin mielelläni palautetta!

Täytyy heti näin alkuun sanoa, että saimme aivan mahtavaa palvelua koko illan ajan, ja minä järjestäjänä ilman pienintäkään ongelmaa kaiken toteutuneeksi. Mikäli kaipaat siis helppoja ravintolahäitä, voin ehdottomasti suositella Seurahuonetta, heillä itseasiassa olikin nyt lauantaina erään morsianmiittiin osallistuneen häät viikonloppuna. :) 


Toinen tämän tapahtuman järkkääjistä oli tietysti ihana Niina, joka on muuten myös ehdolla vuoden hääblogiksi! Muistakaas käydä äänestämässä suosikkejanne!  


 Esittelykierroksemme aloitti herttainen Tiina VeroModalta, joka kertoi meille kaasojen pukeutumisesta, kesän trendeistä ja ennenkaikkea koska sitä mekkoa kannattaa lähteä metsästämään. Hänellä oli mukanaan myös valikoimaan saapuvien pukujen kuvia, ja sieltä löytyi yksi jos toinenkin kaunokainen! Kannattaa suunnata siis maaliskuun jälkeen metsästämään kesän uutuuksia! Tsekkaa mekot Niinan blogista


 Seurahuoneelta tarjottiin meille lasilliset kuohuvaa, sekä seuraava menu:

Antipasti Misti -valikoima Trattorian herkkuja- tarjoillaan vadeilta
***
Paistettua kuhaa, timjami-valkoviinikastiketta ja kasviksia
***
Brylee Francelico. Pähkinäinen creme brylee ja punaherukoita


Voin muuten kertoa, että maistui!! Olin alkuun hieman ennakkoluuloinen menun suhteen, koska en mikään kovin hyvä ystävä kalan kanssa. Turhaan! Tämä oli aivan järjettömän hyvää joka osuudeltaan, ja seurahuone tarjosi meille tämän menun vielä 20 euron hintaan!! Vaikka annokset olivat aika pieniä, ja alkupalatkin olivat yhteisiä, tästä ei todellakaan jäänyt nälkä. Oli oikeastaan juuri hyvä, sopivasti syönyt olo. Kerrankos sitä elämässä. :D


Laatukorun Raili oli kertomassa meille sormuksista, niin teetetyistä kuin mallistossa olevista. Hän kertoi Laatukorun palveluperiaatteista, sekä mahdollisuuksista teettää sormus. Niinalla oli myös tästä aika tyhjentävä kirjoitus, joten tsiikatkaas sekin!

Bloggaajapöytä. ;)


Yksi yhteistyökumppaneistamme oli VideoTimo, joka kertoi meille videokuvauksesta häissä. Käykää kurkkimassa hänen kuvaamiaan videoita youtubesta, näihin jää koukkuun! Meille -sitten joskus- tulee ehdottomasti videokuvaus häihimme, koska tuo päivä menee varmasti todella nopeasti, ja kaikkea ei ehdi edes tajuamaan. Saapahan katsella sitten typeriä ilmeitään vielä vuosienkin päästä. Ja ah, onhan ne valokuvat ihania, mutta onhan se vaan ihan toinen juttu näyttää lapsenlapsille videokuvaa omista häistä, kuin vain katsella valokuvia. Näin sitä ennenvanhaan... :D


Hääkimpuista ja hääkukista meille oli kertomassa Tiina Kukka ja Sisustus Neilikasta. Aihe oli polttavan ajankohtainen, ja herätti paljon keskustelua - hyvä niin! Morsiammille saatiin monta hyvää vinkkiä tuon tapahtuman aikana, toki muustakin kuin kukista, mutta nyt on ainakin miittiläisten kukat aikataulussa! Tiinan vinkit hääkukkien hankintaan: tule hakemaan kukat kun sinulla on puku päätettynä, äläkä ota anoppia tai äitiä mukaan, ellette ole ihan superläheisiä ja kaikesta samaa mieltä. Siis jos haluatte ne kukat jotka sinä haluat, etkä niitä jotka seuralainen haluaa. ;) Sesonkiaikana kukat on hyvä tilata jopa puoli vuotta etukäteen, jos tahdot jonkun tietyn palveluntarjoajan. Kesälauantait myydään nopeasti täyteen.

Tämä ihana kaunokainen -yleisin morsiuskimppu jota menee aina- arvottiin osallistujiemme kesken, kiitos Tiina! No mutta hei, entäs se jälkkäri? Kertoisko tämä alla oleva kuva enemmän kuin tuhat sanaa? 


Lopuksi meillä oli kertomassa kampaamopalveluista Snazzyn tytöt, ja Niina on heistä kirjoittanut kaikenkattavan postauksen! Sen voit kurkkia täältä. Lue siis tämä, jos kuontalo kaipaa ehostusta hääpäivänä!


Morsiamet sekä kaasot saivat mukaansa myös pienet pussukat, joista löytyi etuja yhteistyökumppaneittemme palveluihin, sekä tietysti infoa kaikista palveluntarjoajisa, jotka miittiin osallistuivat. Kiitos myös Suomen Häämessuille messulipuista!

Ja kiitos ehdottomasti kaikille osallistuneille, näitä lisää! <3

1 kommentti:

  1. Näyttää että teillä oli ihan mahtava ilta! Täytyy mennä keksimään jotain lounaaksi, kun tässä tulee todella nälkä kun katselee näitä kuvia!

    VastaaPoista