Kimallusta kaasoille

Mä olen glitter-fani. Vannoutunut. Kaikki mikä kimaltaa, saa mut kiljahtamaan. Vähintään kerran. En voi väittää, etteikö nämä Badgley Mischka -mekot olisi auheuttaneet saman reaktion, kun ne bongasin. En tosin missään nimessä suosittele käymään tuolla nettisivuilla, ellei budjetti ole rajaton. Ei nimittäin liitele halvimmassa päässä nuo upeudet. Mutta ainahan saa haaveilla? Kimaltaako teidän kaaso(t) häissä? 

Kommentit

 1. Meitsi rakastui valkoiseen väriin ja kimallukseen varmaan sillä sekunnilla, kun sain oman kihlasormuksen sormeeni. Eikä ole tuo ihastus vuosien varrella vielä loppunut! Minusta on ihanaa nähdä kaasojen yllä kimallusta. Ovathan he kaiken sen säihkeen arvoisiakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin myös hopean ja valkokullan ystävä -kunnes sain kultaisen kihlasormuksen sormeeni! Pikkuhiljaa sitten kaikki korumieltymykset on kääntyneet kullan ja lämpimien sävyjen puolelle, ja nyt ollaan jo tässä vaiheessa! :D

   Poista
 2. Meidän kaasot ei taida kimaltaa kuin kauneudellaan, mut kyllä glitteriä on pakko omiin häihin saada! (: Jää nähtäväksi tuleeko glitteriä isosti vai pienesti, mut luultavasti yksityiskohtiin ennemmin kuin suurissa linjoissa. Noi mekot on kyllä valtavan ihanat (ja varmasti kalliit..)!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit