torstai 15. tammikuuta 2015

Kaasoilua 2015

Kuten jo aiemmin kirjoittelin, minut on pyydetty myös kaasoksi ensi kesälle. Tässä postauksessa hehkutinkin jo mekkoa, jonka tilasin Nellystä, mutta nyt onkin käynyt niin, että pistin kyseisen mekon facekirppikselle myyntiin, ja sieltähän se meni kaupaksi. Joten nyt onkin edessä sitten uuden mekon metsästys. Ai miksi myin sen? No kun se oli (minun mielestä!) väärän värinen. ;) 

Uuden mekon etsinnässä on kriteereinä: 
- Värinä hempeä vaaleanpunainen
- Kokopitkä 
- Hopeiset koristeet (jos jotain) 
- Olkaimet plussaa

En ole vielä kovin aktiivisesti selaillut, ajattelin odotella hieman lähemmäs juhlapäivää ja ottaa hieman rauhallisemmin tämän varsinaisen mekon hankinnassa. Yksi mekko kuitenkin on jäänyt pyörimään mieleeni, koska se hipoo pitkälti täydellisyyttä. Nimittäin tämä kaunokainen!


Saanko rakastua? Ainoa tässä mekossa on, että tässä nuo olkaimet häiritsevät minua jostain syystä. Ne ovat todella kauniit ja juuri oikean väriset, mutta olen hieman huolestunut tuosta mallista tämän rintavarustukseni kanssa. :D En todellakaan halua olla mikään tissihirviö siinä kaasoillessa, tosin tuon mallin pitäisi hieman häivyttää tätä vaikutelmaa. Mutta silti. Vaikka tosin tästä mekosta on enää niin naftit koot jäljellä, etten edes unelmoi mahtuvani moisiin. Tai no, ehkä nimenomaan vain unelmoin. 

Saa ehdottomasti vinkata, mikäli silmiin sattuu jotain vastaavaa, tai jos kaupoista löytyy jotain vaatimuksiini sopivaa! Juhlapukuliike F.Irma Lahden keskutassa pääsee ainakin kunnon syyniin, katsotaan miten mun käy ennen kesää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti