Juhlapuku Lahdesta

Postaus on toteutettu yhteistyössä Juhlapukuliikke F.irman kanssa. 

Yrittäjänaisten 70-vuotisjuhla lähenee, ja ajankohtaiseksi tuli hankkia uusi mekko kyseisiin pippaloihin. Vaikka olenkin pitkien mekkojen ystävä, ei tilaisuuteen sopivaa vielä kaapista löytynyt. siispä suuntasin F.irmaan, jonka ihana Irma alkoi heti esittelemään minulle mekkovalikoimaa. Minullahan on ollut myös yritykseni mainos hänen ikkunassaan joulun aikaan, ja uusi onkin jo suunnitteilla, kun ehtisi. Eniveis, ehdottomasti suuntasin sinne, kun tuli hienommalle mekolle tarvetta! 


Pitkä ja lihava ei ole hyvä yhdistelmä. En mitenkään sääli itseäni, ihan itse on olen tässä jamassa ja itse saan tästä pois hoitaakin, mutta nyt ollaan tässä kuosissa ja turha itkeä. Mutta ihan sen verran, että näytän vaan entistä lihavammalta näin pitkän mekon kanssa, vaikka jalassa on 12cm korot ja pituutta muutenkin 174cm. Tuo helma siinä samalla sai minut kuitenkin rakastumaan toivottomasti, ja oli juuri sitä mitä olin ajatellutkin. Saati että tuo mekko oli aivan supermukava!! 

Pohdinnassa oli napata mukaan myös joku laukku, mutta jotenkin kuitenkin halusin jotain muuta, ja kotona asiaa pähkäillessäni tipahti kaapista täydellinen yksilö! Trion Laukku Forumista ostettu ihana valkoinen kaunokainen, joka oli täydellinen tuon mekon kanssa, jo korosti ihanasti sen väriä! 


F.irma on Lahden keskustaan avattu juhlapukuliike, ja sijaitsee Hämeenkatu 10:ssä. Liikkeestä löytyy niin pitkiä, kuin lyhyitä mekkoja, valmistujaisiin, häihin, vanhojentansseihin.. Myös muutamat hääpuvut löytyvät, ja puhetta on jos omanikin päätyisi ikkunaan jossain vaiheessa! :) Olen bongannut noin sata ihanaa lyhyttä mekkoa F.irman valikoimasta, ja mekkoja on mahdollista tilata myös usempaa samanlaista, sekä usein myös eri kokoja ja värejä. Koska minun aikatauluni oli tiukka, oli valittava sitä mitä valikoimista löytyi. Onneksi valikoimat ovat niin laajat, ja tämä lila sulatti sydämeni heti.


Typeristä ilmeistä huomannee varmaan kuinka innoissani tästä olin? Tuo helma oli aivan ihana, ja oikeastaan rakkautta ensi silmäyksellä. En edes kokeillut muita mekkoja, ja tämä oli vaan niin ihana. Kotona kaivoin vielä korukaapista täydellisen kaulakorun tähän mekkoon, ja tänään kävin ostamassa vielä korvakorut pukuun sopivaksi. Kampauskin on jo suunnitelmissa, käykää ihmeessa kurkkimassa youtubesta tämä kanava, mikäli olette yhtä innokkaita kotikampaajia, kuin minä!

Koko paketin pääsette kurkkimaan parin viikon päästä, kun juhlat ovat ohi. Mekko hoidettu, siispä nyt pöytäjärjestyksen ja koristelujen kimppuun! :) 

Kommentit

Suositut tekstit