Blogini ehdolla vuoden 2015 hääblogiksi!

Tiedättekö mitä, tiedättekö mitä, siis tiedättekö MITÄÄÄÄÄÄ!!! Saako vähän kiljua. No okei, mä saatoin kyllä vähän kiljahtaakin. Mut on nimittäin valittu ehdolle vuoden parhaaksi hääblogiksi!! 


Mä olen kertakaikkisen sanaton. Ja heti perään alkoi hävettää miten paljon tämän blogin taso on laskenut viimeaikoina. Kaksi työtä ja Lahden Seudun Yrittäjänaisten hallituksen pesti on pistäneet kalenterin aika täyteen, sori! 

Minä olen selvästi nukkunut onneni ohi, kävin nimittäin eilen tuossa ysin pintaan nukkumaan ja nukuin autuaat 12,5h. Mitenniin univelkaa? :D Nyt kuitenkin entistä ehompana, istun keittiössä juomassa aamukahvia (kyllä, tähän aikaan) ja kiljahtelen onnesta. Eipä ole stressiä mitä tekee ystävänpäivänä, ja saankin tuonne tapahtumaan ihanan ystäväni mukaan. <3 

Mä en kyllä nyt pysy housuissani, tästä päivästä tuli vähän liian hyvä! Illalla nimittäin odottaan Apulannan keikka, josta olen kerennyt jo näkemään untakin. Hajotin mm. syntikan(?!?) ja pääsin arvuuttamaan mikä biisi on kyseessä alkusointujen perusteella, sekä selaamaan heidän muistokirjaa. Että sellaista. Arvaatteko mikä biisi se oli? 


Että sellaista päivää tänään! Mahtavaa viikonloppua kaikille! :)


ps. Jos haluat pysyä ajantasalla, niin seuraa mua Facebookissa, sitä päivitän huomattavasti useammin!! :) 

Kommentit

 1. Kuin myös SUURET ONNITTELUT kaimaehdokkuudesta! <3 (: Ihan huippua!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut Paula!

  "Ja heti perään alkoi hävettää miten paljon tämän blogin taso on laskenut viimeaikoina" ...Mä niiiin tunnistaudun samaan joukkoon! No, uusi vuosi ja uusi skarppaus. Joskus hiljaiseloon on myös hyviä syitä. ;)

  VastaaPoista
 3. Jee, ihanaa! Paljon onnea ehdokkuudesta! <3 Turussa nähdään :)

  VastaaPoista
 4. Onnea kilpakumppanille! Tulethan moikkaamaan ständilleni messupäivänä? :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit