tiistai 2. joulukuuta 2014

Yrittäjänaisten tilan somistus Triossa

Lahden seudun yrittäjänaiset järjestivät taas ihanan POP UP -tapahtuman Trioon kuluvan viikon ajaksi, ja kävin perjantaina laittamassa tilan kuosiin! Täytyy taas rakastaa yrittäjänaisia ja Lahtea, koska useat lahtelaiset yritykset halusivat tukea toimintaamme, ja lainata meille somisteita kolkkoon liiketilaan! <3


Tiesin suunnilleen minkä kanssa olin tekemissä, koska edellisessä POP UP:ssa samainen tila oli käytössämme, ja tiesimme jo miten karu tila olisi sellaisenaan. Uuden popupin vahvistuttua minua pyydettiin somistamaan tila vapain käsin. Allaolevat kuvat ovat jo aloitetusta laitosta, mutta antaa hyvin kuvaa siitä, millaisen tilan kanssa olin tekemisissä. 


 Ensimmäisenä, tai oikeastaan saman tien tilan somsitusta ajatellessani mieleeni tuli Juhlapukuliike Glamour. Jo aiemman yhteistyömme lomassa minulle selvisi, että heiltä löytyy ihanaa harsokangasta, jota on käytetty Lehmonkärjessä hääsomistuksessa. Kankaat olivat valmiina paloina, joten pääsin suoraan laittamaan kankaita kattoon. Suunnitelmasta poiketen katosta ei löytynytkään viereisen liiketilan tavoin parruja, joten kankaiden kiinnityksen hoidin rauta"langoilla", jotka sain lainaan KappAhlista. Kiitos heillekin!


Myös Sisustusliike Aleksanteri näytti vihreää valoa ehdotuksellemme, että lainaisimme heiltä joitan kalusteita somistuksen toteutukseen. Heiltä saimme lainaan näytteilleasettajien pöydät, muutamia peilejä sekä tuon ylemmässä kuvassa näkyvän penkin ja taljan. Peilit tuovat ihanasti tilan tuntua ja kodikkuutta muuten niin kovin tylsiin seiniin, joita lähdettiin kokonaisuudessaan somistamaan. Aleksanterin pojat myös kuljettivat valmiiksi kootut tuotteet meille Trioon, ja kantoivat sisään asti! <3 Koska ideani lentävät välillä vähän turhan korkealla, olin aivan liekessä, kun sain kuulla, että Decta Oy haluaisi tehdä kanssamme yhteistyötä ja tarjosi meille tapettia tilan somistukseen! Decta Oy on Lahtelainen tapettien maahantuoja, ja heiltä löytyy toinen toistaan upeampia tapetteja, joita on käytetty ihan hääkutsujenkin tekemiseen, vinkvink. ;) Decta Oy:n kanssa teemme vähän lisää blogiyhteistyötäkin, nimittäin tämä yrittäjänaisten tilan somistukseen valitsemani tapetti päätyy makuuhuoneeseemme POP UP:in jälkeen.


Kävin viime viikkon alussa siis Dectalla tutustumassa heidän mahdottoman laajaan valikoimaansa, ja minun nopeaksi luulemani käynti kesti reilut puolitoista tuntia, enkä ehtinyt näkemään todellakaan kaikkea ihanaa, mitä heillä oli tarjolla. Tapetiksi tiesin jo valmiiksi haluavani jotain pronssista, koska se on ensinnäkin aivan supermuodikas, mutta myös lämpimän tunnelmansa takia. Dectalta löytyi useita vaihtoehtoja myös pronssisena, mutta päädyimme tähän upeaan 78791 ULF MORITZ CHARISMA -tapettiin, jonka leveys oli huikeat 1,06m! Tämä sopi paremmin kuin hyvin liiketilan somistukseen, kun tapettia käytettiin tehosteiraitoina eri puolilla tilaa. 


Tila kaipasi myös ehdottomasti jotain vihreää eloa, ja aktiivisen jäsenemme ansiosta saimme tilaisuuden lainata muovikasveja Plantagenista. Kävin siis jo aikaisemmin valitsemassa sieltä mieleiset kasvit mukaan, ja tähän joulunaikaan sopien matkaan tarttui muutamat joulukuuset! Saimme lainaan kaksi isompaa muovikuusta, sekä kaksi pienempää LED-lampuilla varustettua kuusta tilamme somistukseen. Isommat joulukuuset löysivät ylleen vuokraamon LED-valosarjat, sekä ihan omasta kellarista löytyneet joulupallot (jotka muuten nekin ovat Plantagenista, tänäkin vuonna saatavailla).


Tässä vielä muutama kuva tilasta löytyvien näytteilleasettajien tuotteista! Tuohon alla olevaan karvalaukkuun ihastyin ikihyviksi, ja Kirsi Backholm tmi tuo maahan Puolalaisia vaatteita ja laukkuja, jotka ovat nyt ainutlaatuisesti esillä triossa. Tiloista löytyy myös monta muuta yrittäjää, joiden tuotteet ovat myynnissä triossa vain tämän viikon perjantaihin saakka!


Paulan Juhlapalvelukin on erittäin minimaalisesti edustettuna. Sieltä löytyy kuitenkin esitettä, sekä joulukuun 22. päivä järjestettävän joululauluhetkemme ilmoitus. FB-tapahtumasivu löytyy täältä! Somistevuokraamosta nappasin mukaani myös ihanat paperipallot, jotka olivat kyllä täydellinen loppusilaus tilan somistukselle! 


Lahden seudun Yrittäjänaisten POP UP -putiikki sijaitsee Osuuspankin takana, Lindexin vieressä, Kauppakeskus Trion katutasossa! Käykää siis ihan livenäkin kurkkimassa miltä tila näyttää! :) 

Linkit eivät ole kaupallisia linkkejä, enkä hyödy niistä taloudellisesti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti