Sunnuntailounas

Olin pari viikkoa sitten laulunopettajani ja yhteistyökumppanini Riitta Muikun luona lounalla tulevaisuuden yhteistyönäkymien tiirailun merkeissä. Olemme Riitan ja Tuomaksen kanssa järjestäneet jo paritkin konsertit Lahdessa, ja olen heitä ollut auttamassa käytännön asioissa ja lipunmyynnissä, jotta he saavat rauhassa keskittyä esiintymiseen. 


Riitta oli loihtinut meille oikein luomu-lähiruoka -kattauksen, enkä olisi voinut parempaa sunnuntailounasta toivoa. Puhetta oli mm. jouluviikon joululauluhetkestä, jonne on lippuja arvonnassa täällä ja täällä. Aion ottaa tilaisuuteen myös oman 3-vuotiaani mukaan ja nauttia täysillä myös itse viimeisestä työkeikasta ennen joulua. Voiko tuota edes työkeikaksi sanoa, kun saa itsekin kuunnella mahtavia artisteja. <3


Ehdimme porukalla keskustelemaan kaikista uusista kuvioista, joita voisimme myös ensi vuonna yhteistyössä kehitellä, ja oli todella antoisaa huomata, miten ihanien ihmisten kanssa saankaan olla näin tiiviissä yhteistyössä! Sain tutustua myös aivan ihanaan pieneen 8-kuiseen prinsessaan tuon tapaamisen aikana, ja lähentelin jo hölmöä häntä tuijottaessani. Hih, kakkonen on pyörinyt jo jonkin aikaa mielessä, että ei haittaisi yhtään joku vahinkoraskaus, vaikka sinänsä toinen lapsi ei olekaan vielä suunnitelmissa. Näin niinkuin aiheesta paistinpannuun.


Riitta kaivoi meillei myös vanhan etlasin esiin, jossa oli juttu musiikkityylien vaikutuksesta ruoan makuun. Jutun mukaan kannattaa siis panostaa myös siihen häiden ruokailun aikana kuuluvaan musiikkiin, vaikka se pieneltä yksityiskohdalta saattaakin vaikuttaa.


Riitta ja Tuomas esiintyvät myös häissä ja juhlissa, ja ensi vuodellekin on myös yleisölle avoimia konsertteja ja tapahtumia. Kirkas tähti -joululauluja on kuitenkin seuraava mahdollisuus päästä kuuntelemaan vaikka testimielessä heitä, mikäli vaikka esiintyjät kirkkoon tai ruokailun ajaksi on etsinnässä. Riitta ja Tuomas esiintyvät pääosin Lahden ja Hämeenlinnan seuduilla, mutta matkaavat mielellään ympäri suomen tarvittaessa. Voin lämpimästi suositella. <3

Kommentit

  1. Kauniita kuvia Paula! <3 Todella ihanaa oli nähdä ja nauttia aterioinnista ja keskustelusta. <3 :) t, Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiitos kutsusta! Oli todella ihana käydä, ja mielettömän hyvät ruoat!!! Kiitos! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit