Joululaulujen ilta

Olin jouluviikon maantaina järjestämässä ihanaa joululaulujen iltaa Lahden NNKY:n ihanan tunnelmallisessa Jugend-salissa Lahden Vapaudenkadulla. Alla olevat ihanat glögileivokset taikoi meille TastyCaken ihana Tiina! Tuhannet kiitokset! Itse väsäilin vielä sunnuntai-iltana muutamat joulutortut, mitä vedellään kotona edelleen. Taisin vähän ylireagoida? :D 


 Tarjoilujen esillelaitossa käytin somistevuokraamon astioita. Kattaukseen pääsi mm. hopeatarjotinvalkoiset vuoatjalalliset kynttilämaljat, valkoinen puulaatikko, buffapurkit, boolimalja vesiastiana jne jne. :) Alla ihanat ulkotulet, jotka leimusivat pihalla koko konsertin ajan.


Hih, tässä vielä tärähtänyt yhteispose illan jengistä, eli minä ja illan esiintyjät pianisti ja pianonsoitonopettaja Tuomas Nikkanen, sopraano Karmen Kelk ja laulunopettajani sopraano Riitta Muikku.

Ihanaa järjestää vähän tällaisia pienempiä tapahtumia alkuun, haaveenani on päästä järkkäämään vielä paljon isompiakin tapahtumia ja ehkä jopa messuja! Tai no, niinkuin häiden järjestäminen ei ole jo tarpeeksi isoa, mä haaveilen vielä vähän isommasta. ;) Huh, nyt on niin monta rautaa taas tulessa, että on jäänyt tämä bloggaaminen vähän vähemmälle. Minut valittiin Lahden Seudun yrittäjänaisten hallitukseen ja teen samalla osa-aikaisena töitä Karisman Kookengässä, tässä firman ohella, joten hommia on riittänyt - ihanaa!
Kukkikaas myös täältä mitä ollaan suunniteltu yhden bridezillan kanssa! Lahden morsianmiittiin 17.1.2015 voi ilmoittautua minulle paula@paulanjuhlapalvelu.fi, lisäinfoa tuolta Niinan blogista! :)

Ihania välipäiviä kaikille, ja samalla aivan ihanaa uuttavuotta 2015!! <3

Kommentit

Suositut tekstit