3-v synttäreiden somistus

Heipähei pitkästä aikaa! Hässäkkää on pitänyt, ja ajattelinkin tähän ensimmäisenä pläjäyttää tyttären synttärikuvat, koska ne ovat jo olleet esittelyssä omassa blogissani. 


Lasten synttäreitä kun juhlittiin, niin tarjolla yritti olla muutakin, kuin pelkkää sokeria. Tai no, jostain kulmasta katsottuna myös hedelmät on pelkkää sokeria, mutta yritin edes. ;) Muuten tarjolla oli vaahtokarkkeja, sydänsuklaita, parit eri sipsit, poppareita, parit eri suklaakonvehdit, tikkareita, makeissekoitus -rasia, viinirypäleitä, kirsikkatomaatteja sekä paria eri kakkua ja jäätelöä. Tarjoiluja oli aivan liikaa, ja varsinkin suurin osa karkeista jäi syömättä. 


 Keittiössämme oli perinteinen buffetpöytä, ja tarjoilut kokosin vuokraamon astioihin. Käytössä oli myös ihana valkoinen laatikko, johon olen ihan totaalisen rakastunut! Se oli ihanan valoinen verrattuna ennen käytettyyn tummaan laatikkoon. Toimi pienessä keittiössämme erinomaisesti. 

Olin myös pari edellistä viikkoa jokaisessa sopivassa välissä askarrellut milloin mitäkin koristetta kotiimme. Askarteluihin käytin värillistä paperia, jota olen joskus vuosikausia sitten ostanut varastoon. Lippuviirillä somistettiin keittiö ja paperikettingillä olohuone ja lastenhuone. Lisäksi käytettiin jo aiemmin alennusmyynnistä bongaamani Hello Kitty -ilmapallot, jotka taisivat olla 3-vuotiaan mielestä parasta antia! :D Tilan somistus kävi siis erittäin edullisesti!Tämän viimeisen kuvan nappasin illalla vielä puhelimella sohvalle kaaduttuani, taisin jossain vaiheessa todeta, etten enää ikinä järjestä lapsenkutsuja. :D Ja se johtuu jostain ihan muusta, kuin näistä somisteista, huhheijaa. Niitä taitaa olla vielä muutamat edessä, onneksi on vuosi aikaa toipua. ;)

Kommentit

  1. Ihanat somistukset!! Ja onpa loisto idea nuo juotavat piltit + terveellistä! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit