tiistai 11. marraskuuta 2014

Vähän esimakua tulevasta

On niin paljon postattavaa, etten tiedä mistä aloittaisin! Jos nyt puran tähän vähän mitä kaikkea on tulossa, niin osaatte varautua. ;) 

Ensinnäkin, Paulan Juhlapalvelun facessa on tällä hetkellä arvonnassa lippuja Lahden Häämessuille, joten käy siellä osallistumassa arvontaan! Myös tänne blogin puolelle on tulossa liput arvontaan, joten mahdollisuuksia on, vaikket facessa olisikaan! Ne kuitenkin vähän myöhemmin, kunhan saan tässä kaiken selväksi! :) 

Viikonloppu hurahti ihanasti Save the Date -Häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla. Oli aivan mielettömän mahtavaa nähdä teitä kaikkia kanssabloggaajia ja naimisiinmeneviä, tunnelma oli kyllä aivan ihana koko viikonlopun! <3 Mä olen edelleen niin innoissani näistä!! 


Kuten face- tai instaseuraajat ovat huomanneet, olen pistänyt vuokraamon puulaatikkoa vähän uuteen uskoon. Kävin nimittäin tänään tekemässä somistuksen Lahtelaisen juhlapukuliike F.irman ikkunaan! Valkoinen puulaatikko on nyt myös vuokraamossa, ja jos kysyntää ilmenee, niin maaliakin riittää vielä useammankin maalaamiseen! :)


Pari kuvatulvaa siis luvassa, ja tietysti noita messulippuja arvontaan! Pientä ensimakua laatikosta pääset kurkkimaan vuokraamosta! :) 

1 kommentti:

  1. Oikein harmittaa, etten tajunnut käydä kaikessa messutohinassa ja roudaamisesta väsynä katsomassa osastoasi ja moikkaamassa livenä. Pahus, toivottavasti osutaan vielä samaan aikaan messuille!

    VastaaPoista