Somistus näyteikkunaan ja vuokraamon uutuus!

Mä en oikein tiedä miten mulla voi olla näin viikonloppu-olo, vaikka nyt on tiistai. Varmaan siksi, että koko viikonlopun on ihan hirveä häslinki, ja ajattelin pitää pari välipäivää tässä töiden osalta. Tai niin, mitä nyt tänäänkin istuin reilu kolmen tunnin tapaamisessa. ;) Ajattelin kuitenkin tulla julkaisemaan vihdoin ja viimein muutamat kuvat tuosta F.irman ikkunassa olevasta somistuksesta, vielä kun se siellä on! 


  Tällaisen pienen nurkkauksen tekeminen oli kyllä ihan mahtavaa, ja tunnelma nurkassa on aivan ihanan talvinen ja jouluinen, kuten oli tarkoituskin! <3 Somistuksen päätähtenä loistaa valkoinen puulaatikko, jonka maalasin viimeviikolla saatesanoilla "ei mulla vielä oo, mutta tehdään". Kannattaa siis ehdottomasti kysyä, jos vuokraamosta löytyy jotain, mitä somistuksesta uupuu! :)


Muutama kuva vielä F.irman ihanasta pukuloistosta,  mä olen niin totaalisen rakastunut jo vaikka kuinka moneen mekkoon!! Tätäkin laittaessa iskin silmäni yhteen jos toiseen kaunottareen, ja malleja löytyy niin pitkinä, kuin lyhyinä malleina. Aivan mieletön valikoima esim kaasojen mekkoja isoissakin ko'oissa. 


 F.irmasta voi käydä myös nappaamassa meikäläisen esitteen ja käyntikortin talteen, jos tarvetta palveluille tai somistevuokraamolle ilmenee! :) Näistäkin kuvista muutamat on päätyneet somistevuokraamoon, käykääs kurkkimassa. :) 


Mitäs mieltä olette tästä somistuksesta, ja oletteko käyneet bongailemassa? Oliko valkoinen puulaatikko hyvä veto vuokraamoon? :)

pssst. Arvonnan voittaja julkaistaa vielä tämän päivän aikana! :)

Kommentit

Suositut tekstit