Trio-kuulumisia!

Heipähei, ja terkkuja täältä Kauppakeskus Triosta! Tässä vähän kuvasaldoa näiltä parilta päivältä, hain eilen vielä tuoreen flyerit painosta. Täytyy kyllä kehaista Futuuria ja M&P painoa, laitoin tiistai-iltana esitetekstin futuuriin, ja keskiviikkona minulla oli luonnos, ja laitoin samointein viestiä perään, että laitatteko painoon, tarvitsen asap. Perjantaina minulla oli materiaali käsissä painettuna ja leikattuna, ja se näyttää todella hyvältä! :) 


Osastollani minulla on esittelyssä mm. liitutauluja, valtava lasimalja jouluisella somistuksella, puulaatikoita, iso sinkkiastia, vähän karkkibuffet-astioita yms! 


Sain Trion Viherkeijusta lainaan vähän somistusta, Viherkeiju löytyy Trion pohjakerroksesta!
Osastoni näkyy heti ovesta tullessa! Lahden seudun Yrittäjänaiset ovat kahdessa liiketilassa Elisan ja Osuuspankin välissä, minut löytää Elisan puoleisesta tilasta. Täällä ollaan perjantaihin saakka, tulkaa moikkailemaan jos täällä päin liikutte! :) On tämä kyllä jännää, miten erilailla tätä porukkaa on tässä, kuin kotona. ;) Täältä löytyy hei myös arvontaa, joka päivä arvotaan meidän paikallaolevien yrittäjien kokoamia lahjakortteja tai tuotepakkauksia! Paulan Juhlapalveluunkin löytyy muutama hyvänkokoinen lahjakortti arvonnasta, joten tulkaahan osallistumaan! :)


Täällä jatkuu hulinat, parin viikon päästä pääsenkin sitten vähän isommille messuille. Tässä kova suunnittelu menossa, pitää samalla vähän multitäskätä tässä myynnin ohella, kun täällä 9 tuntia päivästään pomppii. Onneksi tänään kuitenkin vain 8 tunnin päivä, ja huomennakin ollaan auki neljä tuntia. 

Käykääs muuten kurkkimassa vuokraamon ALE, jonka olen laittanut POP UP:in kunniaksi pystyyn! :) Nyt on siis hyvä hetki vuokrata somisteet myös ensi vuoden juhliin! Ale on voimassa pop upin ajan, eli kuun loppuun saakka.

Kommentit

Suositut tekstit