Kevyempi häämeikki - DIY!

Huhhuh, kylläpä on lokakuu pärähtänyt vauhdilla käyntiin, hyvä että edes huomasin koko vaihtumista! Tässä kuitenkin vähän meikkivinkkejä, mikäli suunnitelmissa on itse meikkailla vaikka hääpäivänä. :) 

Mikäli ihan smoky eyes ei himota, muutenkaan ei tule meikattua, mutta jotain olisi kiva kuitenkin silmiinkin sutaista, niin tässä ihan kiva meikki niin arkeen kuin juhlaan. Lasien kanssa kovin vaatimaton, ilman vähän jo enemmän, varsinkin tottumattomalle! 


Kuvan meikkiin on käytetty tasan kahta eri luomivärin sävyä samasta paletista, rajauskynää ja ripsaria. joten et tarvitse edes mitään hullua meikkiarsenaalia, ja lompakkokin kiittää! Toki laatuun ja pohjustukseen kannattaa panostaa, varsinkin häämeikissä.

Alla on koko kasvojen setti, mutta noista laittaisin vaihtoon ainakin tuon BB-voiteen. Tai lisäisin puuteria. Tai siis todellakin lisäisin puuteria, ja varjostukset kasvoille hääpäivänä! :) Tuota Oriflamen rajauskynää voin suositella estoitta, pysyy kuin tauti! Toki edelleen, hyvä pohjustus auttaa. 


Meikki vaihe vaiheelta: 

- Levitä pohjustus ensin luomille ja silmänalusille
- Perään samalle alueelle peitevoide, tuo Oriflamen THE ONE on ollut kyllä hyvä! :)
- Suurehkolla luomivärisiveltimellä ensin paletin vaaleinta sävyä liikkuvalle luomelle ja silmän sisänurkkaan, häivytä.
- Lisää samaisella siveltimellä (joojoo, samakai se :D) tumminta ruskeaa luomivakoa korostamaan. Lisää väriä asteittan, ja häivytä, häivytä ja HÄIVYTÄ! Lisää väriä ja häivytä vähän lisää, ja jatka näin kunnes olet tyytyväinen. 
- Lisää väriä myös hieman alaluomelle, ja häivytä ulkonurkasta yhteen.
- Rajaa silmät hieman ulkonurkasta yli (ylös!), ja rajaa sitten aivan alaripsien tyvestä noin 1/3 ulkonurkasta päin. Yhdistä rajaukset ulkonurkassa.
- Lisää ripsari.

(- Huolehdi, ettei meikkiä ole varissut poskipäille, jos on, putsaa ne pois.) 
- Pohjusta kasvot kokonaan, ja tee loppumeikki. suosittelen todellakin lisäämään niitä valoja ja varjostuksia! 
- Muista häivyttää luomivärin rajat vielä kertaalleen niin, ettei meikkivoiteen kanssa jää rajoja. 
- Muista siistiä kulmat. Ja huulet.


 Tämän meikin kanssa sopisi jo vaikka joku vähän räikeämpi huulipunakin, vai mitä sanotte? :) Tämähän on mun arjen luottomeikki, mutta voisin todellakin kuvitella käyttäväni tätä juhlissakin, varsinkin päivällä! Ja tämähän on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella muunneltavissa!


Toivottavasti tästä on jollekin hyötyä! :) 

Kommentit

  1. Olipa hirmuisen kivan luonnollisen oloinen ja herkkä meikki. Tykkäsin kovin, ja todellakin tuohon sopii räväkämpi puna joukkoon. Varsinkin jos vielä suunnittelet vaaleanpunaista pukua, niin siihen saa kivasti huulipunalla kontrastia. (haa, jäin kiinni. Olen lukenut bloglovinin kautta blogiasi jo jonkin aikaa, mutta sieltä ei pysty kommentoimaan.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä vähän vierastan huulipunia, mutta teoriassa joo! Enkä yhtään tiedä pitäisikö mun meikata itse hääpäivänä, toisaalta olisi kiva saada ammattilaisen vinkit kehiin!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit