Ihana Ruusutarha & Alekoodi!

Kehittelimme Ruusutarhan Sannan kanssa vähän yhteistyötä, ja hän halusi tarjota alennuksen blogini lukijoille! Sanna tekee Ruusutarhassa käsin tehtyjä paperikukkia, jotka ovat hämmästyttävän aidon näköisiä! Olisi kyllä ihana saada esimerkiksi hääkimppu muistoksi, tai vaikka rannekukat kaasoille ja vieheet suhlaselle ja bestmanille. Säilyvät huomattavasti parempana ja kauniimpana koko päivän, kuin aito kukka! Lisäksi tämä kyllä helpottaa suunnittelutaakkaa, kun viimeisille viikoille ei jää niin paljon hässäkkää, kun kukat on jo hoidettu. :) 


Alennuksen -15% saa loppusummasta vuoden loppuun saakka. Tilaus kannattaa tehdä ajoissa, noin 1-2kk ennen juhlapäivää, koska kaikki kukat ovat käsityötä, ja tekeminen vaatii aikansa. Varsinkin kesän kukkien kanssa kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin! Mainitse tilauksen yhteydessä yritykseni Paulan Juhlapalvelu ja tämä alennus. :) 


Sanna kirjoittaa myös Ruusutarhan blogia, jota voi seurata täältä! :) Ruusutarhan valikoimasta löytyy myös mm. koruja, joten kannattaa käydä tutustumassa! :)

Kommentit

Suositut tekstit