Valosarjat pimeneviin iltoihin + alekoodi vuokraamoon!

Sieltä se syyskuu vaan tulla tupsahti, ja ajattelin sen kunniaksi (tai piritykseksi) laittaa vähän syystarjousta kehiin! :)

Vuokraamon valosarjat ovat olleet ahkerassa käytössä koko kesän, ja tämän inspiskuvan pinterestistä bongattuani, oli jaettava se teillekin. Juuri näitä kuvia katsellen perustin somistevuokraamoa mielessäni omat tulevat hääni, jotka aion hukuttaa valosarjoihin. ;) Olen siis tämänkin vuoksi erittäin vahvasti syyshäiden kannalla, koska mikä olisi upeampaa, kuin ihana tunnelmavalaistus pimenevissä syys- ja talvi-illoissa? 


Vuokraamosta löytyvät LED-koristevalosarjat löytyvät vuokraamosta hintaan 8€/kpl, ja yhdellä valosarjalla on pituutta 9,9m. Näillä saa siis isommankin huoneen katettua! Parasta sarjoissa on ehdottomasti se, että ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön! Vuokraamosta sarjoja löytyy 20kpl, ja ne voidaan matkahuollon kautta välittää ympäri Suomen! 

Syksyn kunniaksi tarjoan 15% alennuksen valosarjoista ja kynttilöistä, eli Kynttiläsomisteet ja valot -kategorian alta löytyviin tuotteisiin! Alennus lasketaan tilausvahvistukseen, joten se ei näy vielä kassalla. Muista mainita tietojesi kommenttiboksissa BLOGISYKSY, niin saat alennuksen sähköpostivahvistuksessa. Tilauksen voi tehdä mille päivälle tahansa, vaikka ensi kesälle. Tarjous on voimassa syyskuun loppuun saakka.

Kannattaa pysyä kuulolla myös Paulan Juhlapalvelun facebookin puolella, siellä on piakkoin syksyistä arvontaa luvassa. ;) 


Kurkkaa vuokraamosta myös nämä ihanat uutuudet, mikäli havittelet kynttilämerta hääsomistukseen. Kynttiläkipot vuokraamosta 130kpl/15€. 

Valoisampia ja tunnelmallisempia syys- ja talvihäitä toivotellen! <3

Kommentit

 1. Oi, oi, tämä tarjous täytynee käyttää hyödyksi! Mahtuuko noihin linkkaamiisi kynttiläkippoihin sellainen isompi Ikean tuikku? Tuon pienen tuikun osalta kun pitää olla sytyttämässä uudestaan, kun niiden paloaika on sen verran pidempi.

  Entäpä tuo valosarja, onko lamput sellaisia himmeitä vai kirkkaita? Osaatko sanoa, kuinka suuri lamppuosa niissä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tuohon kynttiläkippoon ei mahdu semmoinen leveämpi tuikku, mutta korkeampi toki mahtuu, jolloin säästytään uudelleensytyttelyltä. Valosarjan lamput valaisevat kyllä hämärässä, mutta eivät kyllä kilpaile päivänvalon kanssa. Lamppu on halkaisijaltaan arviolta noin 5cm. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit