Vaaleanpunaisia unelmia

Olen tässä muutaman päivän jo googletellut innoissani sitä vaaleanpunaista unelmien hääpukua, ja niitä löytyy kyllä todella huonosti. Paljon paremmin toki, kuin vaikka mustavalkoisia tms, vaaleanpunainen tuntuu olevan aika vahvasti nouseva trendi tällä hetkellä. Mä niin tiesin sen silloin neljä vuotta sitten, kun tein tuota omaani, vaikka en sitten usklatanutkaan luottaa vaistoihini. ;)

Suoraan sanottuna lähes kaikki värilliset, varsinkin vaaleanpunaiset puvut ovat olleet jotenkin todella mitäänsanomattomia. Kukaan ei vedä hernettä nekkuun, kun kaikki tietää, että jokaiselta löytyy se oma makunsa. :) Kauniita pukuja olen löytänyt vain Pinterestistä, ja tietenkään niistä ei löydy pienintäkään infoa mistä puku on hankittu tai kenen suunnittelema se on. Kuten tämä allaoleva.


En sitten tiedä pitääkö minun jotain sanoa näistä allaolevista, ymmärrätte varmaan pointtini? Sori vaan, mutta ei pienintäkään kiinnostusta.


 Kunnes törmäsin Martina Lianan mallistoon. Voisin lisätä tähän sellaisen emojin, jossa silmien paikalla on sydämet. Upeita pukuja, ja varsinkin tämä seuraava nei sydämeni aivan totaalisesti:


Tämä ei ole aivan täydellinen, mutta tämä sai minut jo kirkumaan ääneen. Kriittinen silmäni keksi kuitenkin noin viidessä minuutissa muutaman ylitsepääsemättömän virheen mekosta, mutta tämä on jo todella hyvä alku. Ei varmaan tarvi sanoa, että minä en-todellakaan-nollakokoisena voi edes ajatella tuollaista selkäosaa, ja tuo etuhelma vaatisi aika reippaasti totuttelua. Sovitusta. Tulee kallis hääpuku, jos pitää jenkkeihin lähteä sovittelemaan.

Minä jatkan kuitenkin kipeänä kärvistelyä, tämä on loistavaa aikaa roikkua netissä hyvällä tekosyyllä ja etsiä sitä täydellistä yksilöä! ;) Vinkkejä otetaan kuitenkin vastaan! Onko tullut vastaan vaaleanpunaisia tylliunelmia, tai suunnittelijoita siihen suuntaan? Linkkivinkkaa ihmeessä! :)

Kommentit

  1. Tuo viimeinen puku on ihan mieletön! Ymmärrän kyllä, että vaaleanpunaisissa puvuissa ei sen värin lisäksi ole useinkaan muuta vau-efektiä. Ehkä suunnittelijat meinaa, että se väri on ikään kuin tarpeeksi. Itse ehkä välttäisin aikuisena naisena juurikin noita selkeästi prinsessalinjaisia pukuja vaaleanpunaisena. Ne ehkä sopivat paremmin nuorille tyttösille. Aikuisella naisella saakin sitten olla jotain rohkeampaa leikkausta ja blingiä, ehkä ripaus seksikkyyttäkin. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit