Uutta kaason mekkoa kehiin!

Sain tosiaan viime viikonloppuna aivan järjettömän ihanan kunnian toimia kaasona ystäväni ensi kesänä järjestettäviin häihin. Heidän hääsuunnitelmiaan on käyty läpi jo tovi, ja nyt pääsinkin sitten metsästämään täydellistä kaason mekkoa tuleviin juhliin alennusmyyntejä hyödyntäen. Ilman paineita, jotenkin teemaväreissä kiemurrellen päädyin, että se oikea tulee vastaan kun on tullakseen. No, se tulikin yllättävän nopeasti, koska bongasin heti maanantaina Nellystä aivan iiiihanan mekon, jonka morsiankin kelpuutti! :) 


Kyseessä on tämä kaunokainen, ja tämä ei ole mainoslinkki, vaan vinkki, koska mekko oli 50% alennuksessa! Omasta sähköpostista löytyi vielä 10€ alekoodi, joten mekolle jäi hintaa 45€! Pistin tottakai heti tilaukseen. Ensi kesäksi sitten tuo rusketus, kiitos, niin en näytä aivan kalkkilaivan kapteenilta luomuksessani. :D Tämä mekko on muuten aivan täydellisen sävyinen, koska se kyllä sopii ihooni muuten todella hyvin, ja olen jotenkin hullun lailla kiintynyt kultaisiin ja rosékultaisiin koruihin. Ah, olen rakastunut! Nyt äkkiä kaikki ensi kesän kaasot ale-mekkoja bongailemaan! :)

Kommentit

  1. Onnea kaason pestistä! :) Mekko on tosi kaunis, eikä kyllä hinnallakaan ollut pilattu. Uskoisin myös että persikan sävyt on in vielä ensi kesänäkin häärintamalla. Aika löytö siis :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!:) Todellisuudenhan näkee vasta kotona, toivottavasti sävy ei ole kovin oranssi, kun värin pitäisi olla light pink:D Mutta malli on mahtava, ja ihana lisä tuo vyötärökaitale!

    VastaaPoista
  3. Ihanan kunniatehtävän olet saanut! Ja mahtava löytö tuo mekko, löysin itsekin viime kesän alesta vähän samantyylisen, mutta turkoosisen mekon älyttömään 25€ hintaan! :D Mikään ei ilahduta samalla tavalla arjessa kuin tällaiset löydöt ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit