Rento kampaus häihin

Olen hukkunut taas häähiusten maailmaan, ensi kesälle sattuneesta kunniatehtävästä johtuen. Oma hääpäivä odottaa vielä paikkaansa, joten on aivan ihanaa hullantua muiden hääpäivistä! Sain ensikesäksikin kunnian olla kaasona ystävälleni, ja morsio lupasi minulle kampauksen juhlapäivälle kiitokseksi. Ja tästä jos mistä riemastuin ennenkaikkea! :D En todennäköisesti itse sijoittaisi kampaajaan kaason tehtävissä (kuten en viimeksi sijoittanutkaan), koska en ole ihan avuton hiusteni laiton suhteen. Mutta onhan se nyt vaan aivan mielettömän ihanaa, kun pääsee kampaajan käsittelyyn! :) 

Olenkin puoli päivää käyttänyt työaikaani erittäin tehokkaasti metsästellen mekkoa (josta lisää myöhemmin) sekä kampausta heidän hääpäivälleen. Olenkin kerännyt jo aika huikean määrän uusia kampausideoita Pinterest-taululleni Hair&Beauty, ja selvä suunta on jo tiedossa. Tässä muutamia suuntaa-antavia kuvia, joista kyllä melkein jokaisesta löytyy jotain korjattavaa. 


Paitsi ehkä tästä ensimmäisestä. ;) Minulla on kyllä paljon enemmän tukkaa, varsinkin vuoden päästä, joten tällainen kampaus voisi näyttää hieman överiltä. Tiedä häntä. 


 Nämä lettikampaukset eivät yleensä minua kovasti houkuta, mutta näissä viehätti lähinnä värit, sekä tuo rentous. Haluan ehdottomasti jotain kehystämään kasvoja, sekä kohtuullisesti joka suuntaan leviävää kampausta. Ei liikaa ylös, koska kasvojeni muoto ei kestä sitä. ;) Ja olkaimettomalla mekolla näyttäisin vähintään amazonilta, 174senttisen varteni ja pitkän mekkoni kanssa, jos tukkani jatkuisi vielä taivasta kohti. Huh. :D 


En myöskään halua mitään liian prameaa, koska se on ehdottomasti morsiamen tehtävä tuona päivänä. Joten hiuksistani tuskin tulee löytymään mitään koruja tai vastaavaa. Pidän näyttävistä korvakoruista, mutta kaulakoruista taas en juuri lainkaan. Saa nähdä siis mitä tuolloin päältä löytyy. :)  Jotain nättiä ja spesiaalia kuitenkin, jotta käynti ei mene hukkaan. Olen tästä aivan innoissani, niinkuin en olisi ennen kampaajalla käynyt. :D 

Millaisia hääkampauksia teille on tulossa? 

Kommentit

Suositut tekstit