Meikkileikkejä

Testailin taas kerran kaasoilusta innostuneena hieman tuon päivän mahdollista meikkityyliä, ideana sekoittaa hieman eri metalleja myös meikkiin. Minulle ei missään nimessä käy mustat tai harmaan sävyt, koko naamani kulahtaa... Sitä vastoin rrrrrakastan ruskean ja kuparin eri sävyjä, ja voisin meikata niillä joka päivä!

Olen aina tykännyt testailla meikeissä eri värejä, ja voin sanoa että teinivuosina ei tainnut olla väriä joka ei olisi silmämeikissä näkynyt. :D Nyt olen kuitenkin jo hieman rauhoittunut, ja löytänyt niinsanotusti oman mukavan tieni meikkauksen suhteen. Toki aika-ajoin on vaan ihan pakko kokeilla vähän rajoja, vaikka keskellä viikkoa, kun tässä postauksessa. Lasien kanssa olen toki huomannut, että silmämeikki voi olla paljon vahvempi, kuin ilman laseja, näyttämättä kuitenkaan tökeröltä. Ja sekös passaa minulle! Lasit päässä päivämeikki, ilman tai piilareilla iltameikki? :D 


Mietin pitäisikö minun ostaa elämäni ensimmäinen huulipuna, koska huuleni ovat aika tummat kun sille päälle sattuvat. Varsinkin huulirasvan kanssa, jota tulee käytettyä aika reippaasti. Ne eivät luonnollisessaa tilassaan ihan hirveän hyvin istu tuohon muuhun meikkiin. Vai mitä olette mieltä?


Meikki on tehty käytännössä smoky eyesin periaatteita noudattaen, mutta kevyttä kullanhohtoista nudea ja kuparin ja ruskean sävyjä hyödyntäen. Mallia olen ottanut meikkeihini jo vuosikaudet ihanalta Saaralta, joten kaikki kunnia hänelle, ja tässä tapauksessa varsinkin tälle postaukselle! (Ja nyt kun aloin selailemaan, niin tässä postauksessa on itseäni hyvin syvästi miellyttävä huulipunan sävy!) Aaaah, siinä on blogi johon voisi hukkua tuntikausiksi. Olen lukenut Saaran blogeja vuosia, ja välillä on hassua kun normipäivässä tulee jotain vastaan ja mietin, että "tuo sopisi hyvin Saaralle", kunnes muistan etten oikeasti tunne koko ihmistä, valitettavasti! Terkkuja! ;)


Mitäs mieltä olette? :) Kai nämä meikkijututkin kuuluvat aika hyvin tänne hää-aiheisiin, joten ajattelin tämänkin postailla tänne Prinsessaunelmien puolelle. :) Kertokaa toki mielipiteitänne, kuulisin todella mielelläni postausehdotuksia tai mielipiteitä jo tulleista postauksista! 

Kuvat: Juha Hautakorpi

Kommentit

  1. Nätti meikki ja onpa sinulla upean väriset huulet! Harvalla on luonnostaan noin tummat. :) Kuitenkin ehkä tuon silmämeikin kanssa voisi joku vaalea huulipuna tai -kiilto olla kiva?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näistä on kuullut monet kerrat:) Ja sitä itsekin mietin, täytynee tehdä koemeikki ja lähteä testailukierrokselle:)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit