Kattaus rapukekkereille

Viikonlopuna olin viettämässä ystäväni luona rapukekkereitä, jotka sujuivat oikein mukavissa merkeissä. Nämä olivat ensimmäiseni, ja vähän kyllä jännitti alkaa raatelemaan vielä eilen eläneitä pääjalkaisia. Nyt ymmärrän mihin niitä shotteja tarvitaan. :D Tässä kuitenkin hieman fiiliskuvia suunnittelemastamme kattauksesta, täytyy kyllä nyt sanoa, että olen tähän jotenkin erityisen tyytyväinen! Varsinkin, kun saimme tungettua 9 henkeä kuuden hengen pöytään, ja suurimman osan ruoistakin vielä sekaan. ;)


En todellakaan voi ottaa koko kunniaa kattauksesta, olinhan aivan vieraassa paikassa ystäväni vanhemmilla, joiden ihanat astiatkin ovat käytössä. Minulta itseltänikin löytyy näitä Pentikin laseja, mutta minulla ne seisovat kiltisti hyllyssä, enkä käytä niitä juuri koskaan. Paitsi juhlakattauksissa toki. 


 Huippukaunis emäntämme <3


 Tarjolla oli tosiaan paahtoleipiä, rapuja (dah?), valtava tonnikala-pastasalaatti, sekä asianmukaiset juomat. Pieni, mutta sitäkin parempi menu. Ei liikaa sälää, ja riitti tälle porukalle enemmän kuin hyvin. Pastasalaatti painoi yli neljä kiloa. :D 


 Voin ihan todellakin suositella Dunin mahtavia lautasliinan taitteluohjeita, joista on löytynyt ohjeet kattaukseen jos toiseen. Ei mitään kovin aikaa säästävää hommaa tuo taittelu, mutta ehdottomasti sen arvoista. 

Mitäs pidätte? :)

Kommentit

Suositut tekstit