Hääsomisteet lähimetsästä

Häiden ehdottomasti yksi oleellisimmista ja samoin joustavimmista menoeristä on somistus. Koska itse kannatan runsautta ja luovuutta, olen sillä periaatteella myös perustanut somistevuokraamoon: enemmän halvemmalla. Parasta! Myös kukkasomisteet ovat kuitenkin erittäin oleellisia, vaikka niitä ei olekaan vuokraamoon päätynyt. Jotenkin kannatan kovasti aitoa kukkaa, ja oikeita luonnon antimia, kuin ikuista muovin kulutusta... Kierrätyksestähän koko somistevuokraamon liikeaideanikin on lähtenyt. 


Metsästä kerätyt somisteet toimivat varmasti parhaiten syksystä, kun värit ovat upeimmillaan. Talvella en voi oikeastaan suositella metsästä keräilyä, horroksessa olevat ötökät kuoriutuvat juuri sopivasti yhdessä yössä vilistämään pitkin pöytiä. :D Mutta muutenhan koko kevät-kesä-syksy -kauden metsän antimet ovat loistavasti käytettävissä! :) 


Tämä ylläoleva on jotenkin aivan ihana, ja sopisi loistavasti keväiseen/kesäiseen valoisaan ja vaaleaan somistukseen. Oma värisilmäni huutaa kuitenkin jotain muutakin väriä, tuo keltainen pullo keskellä ei riitä. :D 


Pinteresthän on varmaan jokaisen netissä liikkuvan morsiamen vastaus hätähuutoihin, ja sieltä löytää kyllä kieltämättä asioita, joita ei välttämättä ikimaailmassa löytäisi googlettelemalla. Sama toimii toki myös toisinpäin, mutta mä en voi olla ainoa, joka on rakastunut. On aivan ihanaa palata sinne omalle hääideataululle fiilistelemään jotain vanhaa ideaa, joka on joskus tullut vastaan, ja hukkuisi muuten sinne internetin ihmeelliseen maailmaan hetkessä. Pinterestin DIY-ideoista saisi kokonaisen blogin sisällön helposti. Huhhuh, kuumehourailen moi. Jos vielä hetkeksi takaisin aiheeseen.. :D 


Jos koko kukkasomistusta ei halua/pysty metsästä keräämään, niin miksei vain osa? Tämä allaolevan kuvan somistus pienentää budjettia jo aika reippaasti! :)


Kaikki kuvat on kerätty Pinterestistä, ja löytyvät täältä

Mitä mieltä olette, löytyykö teidän hääsomistuksesta metsän tai oman pihan antimia? :) 

Kommentit

  1. Muhun ainakin iskee luonnonmateriaalien käyttö, ne tuo mukanaan kivaa rustiikkista tunnelmaa. Ihan tuo eka kuva :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit