Uusia ideoita

Minä olen ehdottomasti syys-ihminen. Jokainen vuodenaika on mun mielestä rikkaus, ja nään jokaisessa niin montaa hyvää puolta, että varsinkin hääajankohdan päättäminen on erittäin työlästä. Tänä kesänä olen kuitenkin ollut jotenkin erityisen lamaantunut, ja viime syksyn ja talven into ja energia oli todellakin tipotiessään. Olen miettinyt pääni puhki miten voisin laajentaa liikeideaani, jotta pysyisin kuitenkin samalla teemalla. Olen haaveillut omasta putiikista Lahdessa, ja nyt näyttäisi siltä, että haaveeni on toteutumassa, ja vielä erittäin mieluisalla tavalla. Tämä syksyn hiipiminen on selvästi tuonut taas energiaa ihan uudella tasolla, toivotaan että tätä jatkuu pitkään! 

En uskalla paljastaa vielä kovinkaan paljoa, mutta Lahtelaisten ja lähiympäristön kannattaa olla kuulolla, nimittäin jotain todella kivaa, uutta ja mielenkiintoista on luvassa. Ehkä. Idea on hieman suunnittelun tasolla vielä toistaiseksi, mutta mä olen tunnetusti nopea saamaan aikaan. Kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla.


Blogi on viimeaikoina kokenut hieman muutenkin tuota kuivumista, joten pahoittelen edelleen, jos sama meininki jatkuu. Koitan kuitenkin jakaa teidän kanssanne kaikki ihania ideoita, joita vastaan tulee! Ensi viikonlopuna juhlitaankin taas asiakkaan häitä, ja suunnittelut vetelee viimeisiään. Pääsen todennäköisesti jakamaan fiiliksiä sieltäkin, kun sen aika tulee. 

Ihanaa alkavaa syksyä kaikille! <3 

Kommentit

Suositut tekstit