torstai 28. elokuuta 2014

Suolaista naposteltavaa häihin snackbuffan muodossa

Viimeisten suunnitteluviikkojen aikana päätettiin lisätä vielä häihin vielä snackbuffet, jotta iltaa pitkin riittäisi vieraille myös suolaista naposteltavaa. Iltapala tarjoiltiin bändin lopetuksen jälkeen puoliltaöin, joten suolaisella purtavalla oli todellakin huutoa iltaa myöten. 

Snackbuffet on todella monikäyttöinen häissä, ja sitä voi käyttää hyödyksi esim. valokuvauksen aikana coctailtunti -meiningillä ennen ruokaa, ruoan ja iltapalan välillä, kuten me teimme, sekä tietysti iltapalana tai iltapalan jälkeen pikkutuntien naposteltavina. Tämä on ideana kuitenkin aivan mahtava, ja voin ehdottomasti suositella edes jotain suolaista naposteltavaa vieraille pitkälle päivälle.


Tarjoilussa oli käytetty morsiusparin omia astioita, joita he olivat bongailleet hääsuunnittelun aikana mm. Tukholmasta. Tuossa postauksessa nähty kerrostarjotin päätyi snackbuffaan kolmikerroksisena, ja oli sellaisenaankin todella näyttävä! 


Vuokraamon sinkkivati päätyi snackbuffaan popcornien saaviksi, ja voin kertoa että poppareita oli tarjolla tarpeeksi! :D Astia veti neljä isoa kattilallista popcorneja, vähemmänkin olisi varmasti riittänyt. ;) Buffan kulhojen sanomalehtipaperit ovat niinikään morsiamen löytö tukholmasta, ja kannattaa olla haukkana seuraamassa hänen Ella ja hää -blogiaan, mikäli halajat vastaavia omaksesi. Niitä jäi aikamoinen nippu, ja voi olla että ne paukahtavat myyntiin jossain vaiheessa. ;) 

2 kommenttia:

  1. Oi näyttää niin upealta ja ennen kaikkea kutsuvan herkulliselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä, oli oikein mukavaa kasattavaa tämä! :D

      Poista