Häiden karkkibuffa

Viime viikonloppuna juhlittiin ihanaa blogimorsianta Ella ja hää -blogista ja heidän häitään. Olen tässä puolisen vuotta ollut mukana heidän järjestelyissään, ja täytyy sanoa, että morsian on kyllä itsekin pitänyt paletin kasassa todella näppärästi! Häät eivät olisi voineet paremmin mennä, ja ihan jokaista asiaa oli ajateltu. Paletti toimi täydellisesti.

Itse olen ollut suunnittelussa mukana lähinnä somistuksen ja käytännönasioiden kanssa, ja vuokraamostakin oli vaikka kuinka paljon somisteita mukana. Ensimmäisenä ajattelin esitellä ah-niin-ihanan karkkibuffan, joka oli toteutettu kokonaan vuokraamon tuotteilla. Kaikki astiat eivät toki ole löytäneet vuokraamoon asti, mutta lisäilen niitä tässä ajan kanssa. Näitä kuvia on aika petollista katsella ;)


Karkkibuffan somistuksessa käytettiin myös vanhoja kirjoja tasojen luomiseksi, ja meriaiheisten häiden mukaisesti myös kalaverkkoja, jotka sain lainaan eräästä lahtelaisesta ravintolasta. Myös erilaisia pienempiä yksityiskohtia oli keräilty morsiamen kanssa kevään ja kesän mittaan. 


 Tälle kokonaisuudelle oli varattu vajaat 11 kiloa karkkia, ja buffaa oli tyhjentämässä 76 hengen ryhmä aikuisia. Astiat olisivat vetäneet enemmänkin karkkia, mutta tälle ihmismäärälle nämä riittivät paremmin kuin hyvin. Karkkibuffa-kokonaisuuden voi suunnitella itse vuokraamon valikoimasta, tai tilata suunnitellun kokonaisuuden alkaen 50€.

Karkkibuffet löytyy vuokraamosta täältä. <3

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit