Ystävän hääpuvun kimpussa

Kaason tehtävät ovat aika huipussaan, ja aika kuluu tällä hetkellä pitkälti ompelukoneen kimpussa! Tällä hetkellä projektina on ystäväni hääpuku, jonka valmistus vetelee viimeisiään. Parin viikon päästä juhlittaviin häihin puserran vielä pöytäliinat, jonka jälkeen niitä voi kysellä vuokrattaviksi. Moni morsian lienee paniikissa, jos puku ei ole kuosissa vielä kahta viikkoa ennen häitä, mutta voin kertoa, että hyvällä mallilla ollaan. Viimehetken muokkaukset vielä, vetoketju ja helman tasaus niin valmiina ollaan.


Puvusta tulee aivan uskomattoman kaunis, ja puku on ollut kohtuullisen yksikertainen kaavoitettava. Tietenkään en ole vastaavaa tehnyt, kun avonaisen selän myötä puvun tukemista on saanut suunnitella aivan uudella tavalla. Erittäin mielenkiintoinen projekti, ja aivan ihanaa olla pitkästä aikaa näin miellyttävän ompelutyön kimpussa! Sovitukset ovat olleet hieman haasteellisia, kun välimatkaa on reilu 100km ja molemmilla toki omat aikataulunsa. Näistä on kuitenkin kunnialla suoriuduttu! :)


Olen jo vuosia sitten ompelijaksi valmistuttuani valmistanut yhden hääpuvun opinnäytetyökseni. Valmistin puvun aikoinaan itselleni, tyylillä "sitten kun minä...", mutta nyt olen päättänyt, ettei puku vastaakaan enää toiveitani unelmien hääpuvusta. Niin se mieli muuttuu! Jos oma pukusi on vielä etsinnässä, niin käy kurkkaamassa täältä puvun myynti-ilmoitus! Pukuun on tarkoituksella jätetty kunnon säätövarat, joten pukua saa muokattua vielä hieman isommaksikin, mikäli tarvetta ilmenee. Toivoisin, että puku löytää yhtä rakastavan kodin, kun minun oli tuolloin reilu 3 vuotta sitten!

En tee normaalisti hääpukuja asiakastöinä, vaan tämä on menossa ystävälleni häälahjaksi. Näin pystyimme panostamaan laadukkaisiin materiaaleihin, kun työ tulee näinkin läheltä. On aivan upeaa nähdä morsiammen ihastunut ilme pukua sovitettaessa! Kyllä kyynelkanavat aukeavat, kun ystäväni astelee avioliittoon valmistamassani puvussa. Tämä on suurensuuri ilo ja kunnia! <3

Kuvia valmiista puvusta saatte sitten häiden jälkeen. Tulevat pari viikkoa pyörivätkin ahkerasti ompelukoneen ympärillä, ja muita kaason tehtäviä hoidellessa. Yritän kuitenkin palailla ahkeraan myös blogin puolelle! :)

Aivan ihanaa alkanutta heinäkuuta kaikille! 

Kommentit

Suositut tekstit