Viikonlopun kaasoilut paketissa

Rakkaan ystäväni ja hänen tuoreen aviomiehensä häät ovat onnistuneesti paketissa, ja kaikki kolme kaasoakin ovat vielä hengissä! ;) Sain viettää kaksi yötä Vantaan Sokos Hotellissa, ja oli selvästi onni olla morsiammen kanssa samassa huoneessa, ja mainita siitä, että huoneeseen on tulossa morsian! Huoneemme oli nimittäin päivitetty tavan 2hlö huoneesta superioriksi, joten nautimme hääpäivän aatosta hotellin 6. kerroksesta! Jatkoimme huoneessa mieheni kanssa vielä seuraavaan päivään, ja täytyy sanoa, että olo oli kyllä kaikin puolin mahtava. 

Mekko valmistui vasta pari päivää ennen häitä, ja vielä häiden aattoiltana juhlapaikan koristelujen jälkeen ompelin viimeiset napit kiinni puvun selkään. Viimepäivien viilausten jälkeen puku istui kuin valettu, ja morsian kantoi mekon upeasti! Myös morsiamen kampaus ja meikki olivat täydelliset, ja pillittelinkin pitkin päivää heti hääpäivän aamusta alkaen... :) 

Palaan näihin häihin vielä vaikka minkä asian puitteissa, joten malttakaahan odottaa. Tähän haluan kuitenkin sanoa vain... 


Tuhannet onnittelut S&P! <3

Kommentit

Suositut tekstit