Designlaukku lainassa

* Yhteistyössä Designisto Designlainaamo

En ole itse oikeastaan koskaan haaveillut Designlaukuista tosissani, muuta kuin salaa sitä itsellenikään myöntämättä. Olen joskus pyöritellyt ajatuksissani Chanelin klassikko 2.55:sta, mutten voisi ikinä kuvitellakaan käyttäväni laukkuun useampaa kuukausipalkkaani. Laukut ovat minulle lähinnä kulutustavaraa: ostan sen oikean, kun se kohdalle sattuu, käytän sitä usean kuukauden lähes hajoamispisteeseen saakka ja heitän sen sitten myyntiin tai roskiin kunnosta riippuen. Olen säästänyt muutamia parhaimpia laukkujani siinä uskossa, että joskus käyttäisin niitä vielä. Olen kyllä yrittänyt, mutta ei, se ei vain toimi minulla niin.


Siksi idea laukun vuokrauksesta sytytti minut täysin. Saisin kokeilla pientä palaa luksusta, johon minulla ei muuten olisi mahdollisuutta. Lottovoitto kaltaiselleni ihmiselle, ettei minun tarvitsisi tuhlata pientä omaisuutta johonkin, mistä en ehkä tykkääkään enää puolen vuoden päästä.

Lainasin Designolta aivan ihanaa Louis Vuittonin laukkua häihin viikonlopuksi, ja kiireistä huolimatta ehdin kyllä ojentaa vieressä istuvaa toisen kaason puolisoa laukun hinnasta, että tänne et sitten kaada sitä punaviiniä. Vahingoilta säästyttiin, ja pääsin nauttimaan täydellisestä juhlalaukusta ilman sen kummempia paineita tai vahinkoja. Täytyy myöntää, että oli omanlaisensa jännitysmomentti kaikenkaikkiaan kantaa niin hintavaa laukkua, joka ei ole oma, mukana tapahtumassa, jossa oletettavasti ihmiset eivät ole ihan parhaassa terässään. Olin kuitenkin ilmeisen turhaan huolissani, kaikki meni paremmin kuin hyvin, vaikken ollutkaan koko ajan haukkana vahtimassa laukkuani :D 


Koska en oikein osaa olla mikään asu- ja muotibloggaaja, ei tietenkään käynyt pienessä mielessäkään ottaa mitään koko-poseerauskuvia tällättynä. En oikein kerennyt kameran eteen pysähtymäänkään, mutta mieheni kameraa kävin kyllä varastelemassa tasaisin väliajoin tyyliin "äkkiä kamera tänne morsian näyttää täydelliseltä"! Mieheni oli siis valokuvaamassa koko häät, ja mielestäni hän sai aikaan oikein onnistuneita otoksia, vaikka onkin nk. amatöörikuvaaja. Minä olin kuitenkin aloittanut koko kekkerit lauseella "älä kuvaa", joten minusta ei montaa räpsyä ole napattu. Juostessa hulmuava helma toki on muutamaan kuvaan tarttunut. ;)


Omat himoni ovat taas suuntautuneet kohti sitä vaaleaa LV:n Neverfullia, josta puhuin jo aiemmassakin postauksessa. En ole kovin innokas laittamaan montaa sataa euroa johonkin, mihin kyllästyn muutaman kuukauden päästä, joten laukun vuokraus on todella potentiaalinen vaihtoehto! Ehkä jos vielä lainan ja useamman kuukauden jälkeen sama laukku vielä houkuttelee, voi ehkä alkaa miettimään jo mahdollista säästöbudjettia. ;) Huomasin kaupungilla tässä muutama päivä sitten vielä kyseisen laukun jonkun olkapäällä, enkä voinut olla huokaisematta.. Laukkujen vuokrahinnat ei todellakaan päätä huimaa, joten luulenpa, että kotiutan kyseisen lainaan vielä jossakin vaiheessa.

Bongasin Designiston Facebookistakin nämä ihanat uutukaiset, jotka ovat vastikään saapuneet Desingiston valikoimaan. Keksin molempiin hetkessä noin kymmenen eri asukokonaisuutta ja kenkävaihtoehtoa... <3 Molemmat tuotteet on varattavissa heti täältä! 


Täytyy ihan puolueettomasti kehaista, että kun Love Me Do -messuilla Katriinaan ja Designistoon törmäsin, en voinut muuta todeta, kuin että nerokasta! Laukun vuokraus oli älyttömän helppoa, nopeaa ja laukku saapui postissa kotiin kun aika koitti. Tuli myös mieleen, että tässä on aivan mahtava lahjaidea jollekin, joka haaveilee designlaukusta tai -huivista! Pääsee testaamaan himoitsemaansa tuotetta käytännössä, ennen kuin päättää kohteeseen panostaa! :) Hmm.. tulikin mieleen eräs ystäväni.... ;) 


Käy kurkkimassa Designiston ihana ja monipuolinen valikoima täältä, tai allaolevasta logosta! 


Oletteko jo kokeilleet Designiston vuokraamoa? 

Kommentit

Suositut tekstit