Valkoiset pionit

Kerroinko jo, että rakastan pioneita? Tämän vuoden juhannus on ehdottomasti valkoinen, ja kovasti yrittää luonto pysyä muodin perässä, täällä tuli toissapäivänä lunta... Meidän juhannus kulunee kotona, joten pieni piristys oli oikein paikallaan. 


Kävin hakemassa juhannuskimpun kotiin iki-ihanasta lähikukkakaupastani, Ruolan Kukasta, jossa on aina yhtä ihana käydä. Ja joka kerta löydän useammankin valmiin kimpun, joista valita mieleisin. Tällä kertaa mukaan tarttui upea pioneita ja ruusuja sisältävä kimppu, ja tämä menisi helposti hääkimpustakin. Ehkä hieman runsaampana, mutta ei välttämättä sitäkään. Mielettömän kaunis! 


Tämä kaunokainen pääsi viihdyttämään minua työpisteelleni, ja samalla olohuoneessamme sijaitsevalle ruokapöydälle. Ruokapöytänä tämä ei tosin ole käytössä, vaan nimenomaan minun työpöytänäni. Haaveilen toimistosta... ;) 


Minäkin aloittelen vähän lomaa miehen kanssa, hän kun jää koulusta muutaman viikon lomalle. Tyttäremmekin jää päiväkodista kuuden viikon kesälomalle, joten blogikin varmasti jatkaa hieman hiljaista linjaa. 

Näillä kuvilla siis aivan ihanaa juhannusta kaikille! <3

Kommentit

Suositut tekstit