Sneak peek ystävän polttareista


Muutamalla kuvalla ystävän polttarit lyhykäisyydessään! Polttarit aloitettiin avoautokyydillä ja laskeutumisella Lahden Suurmäestä, 65metrin laskeutuminen oli ihan huippujännää! Voin ehdottomasti suositella tätä polttariporukoille, vaikka hinta onkin aika huokea. Ja missään nimessä ei korkeanpaikankammoisille, tämä teki itsellekin todella tiukkaa, vaikka mitään kammoja ei olekaan. Ei edes vitsillä. 


 Laskeutumasta suunnattiinkin pukeutumaan, ja seuraavan tehtävän kimppuun. Tehtävä osoittautuikin aika haasteelliseksi sateisessa Lahdessa, jossa ei näkynyt juuri ketään. :D Mutta baarien terasseilta löytyi muutama asiakas ;) Polttariporukoita kyllä tuli useampikin vastaan! :) 


Muutakin ohjelmaa löytyi, vaikka sade pääsikin muuttamaan hieman suunnitelmia. Loppuilta saunoen ja takkatulen ääressä sujui oikein mukavasti, talviturkitkin lähti melkein koko porukalta. Ilta jatkui yli kolmeen, jonka jälkeen mentiin suosiolla muutamaksi tunniksi nukkumaan, kun aamulla taas porukka jakautui eri puolille Suomea. 


Oli kyllä mahtavaa viettää hyvällä porukalla aikaa, vaikka kukaan ei juuri toisiaan tuntenut. Oli todella hyvä fiilis koko illan, ja muutkin tuntuivat vapautuneilta ja naurua riitti! Myös haikeutta riitti ainakin omasta puolesta, paras lapsuudenystäväni on menossa naimisiin, huh! :)

Kommentit

Suositut tekstit