Näyttävät pöytäkoristeet budjetissa

Minä kuulun niihin, jotka pitävät kukkia ylellisyytenä, ja jotka haaveilevat tuoreesta kukkapuskasta pöydällä viikottain. Haluan omiin häihini sitten joskus myös jotain näyttävää ja upeaa, kukista. Ongelmana on kuitenkin  budjetti. Suomessa kukat ovat aivan jäätävän kalliita, ja hinnat vaihtelevat paikasta riippuen suuresti. Tässä seuraavassa kuvassa oli nerokas idea, miten jokaiseen pöytään saadaan upea pöytäkoriste, ja koriste on vielä lähellä vieraita, eikä kilometrin päässä pitkällä pöydällä.

Omanlaisensa haaste toki löytää niin iso juhlapaikka, johon pystyt yli sata vierasta näin asettelemaan. Pienemmällä vierasmäärällä tämä toki onnistuu. Ja kuka sitten asetetaan tuohon nurkkapaikalle istumaan. ;) Tällaisessa pöytäjärjestysessä on toki omat haasteensa, mutta noiden pöytäkoristeiden takia tämä on oikein potentiaalinen vaihtoehto!

  Mites siellä ruudun toisella puolella, oletteko tehneet uhrauksia pöytäjärjestyksessä somistuksen tähden? 

Kommentit

 1. Onpa kyllä komean näköinen! Varsinaisesta uhrauksesta ei voi puhua. Päädyimme kahteen pitkään pöytään usean pienemmän sijasta, jolloin myös kukkia tarvitaan vähemmän. Hankin häkellyttävän aidon näköisiä tekopioneja hyvin edullisesti, joilla saa aikaan näyttäviä asetelmia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tekokukat ovat kyllä todella hyvä vaihtoehto, ja myös todella allergiaystävälliset! Budjetti kiittää, jos halvalla löytää, mutta monesti kukkakaupan asetelmat voi olla vaan muutamaa euroa kalliimmat. Tietysti pioni on kallis kukka, ja keinokukka helpottaa varmasti budjettia :)

   Poista
  2. Se on kyllä totta, että tekokukistakin pyydetään kovaa hintaa. Itse ostin kukat keväällä naimisiin menneeltä morsimelta. Kaiken lisäksi pioneja saa todella heikosti elokuussa häidemme aikaan. Sekin hyvä puoli on, ettei tarvitse huolehtia kukkien nuupahtamisesta. Teen itse morsiuskimppuni ja olenkin alkanut miettimään josko tekisin senkin tekokukista, ettei tarvitse häiden aattona pakolla vääntää. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit