Merkkilaukku lainaan?

Törmäsin Love Me Do -messuilla ihanaan Katriinaan, joka oli messuilla esittelemässä Desinglainaamo Desingoston valikoimaa. Olen tosiaan heinäkuussa ystäväni kaasona, ja mieleeni juolahtikin heti mahdollisuus lainata merkkilaukkua ystävän hääpäivänä. Laukku lienee välttämätön, koska haluan ehdottomasti pitää mukana jonkinlaista muistilistaa päivän kulusta, mutten todellakaan kanniskella käsissäni mitään ylimääräistä. Lisäksi puhelin hätätapauksia varten tulee ehdottomasti kyseeseen kaason tehtävissä. Etsinnässä oli siis laukku jossa olisi hihna, jotta en joutuisi laukkua sen paremmin kantelemaan käsissäni. Lisäksi mekko oli jo tiedossa, joten pääsin laukkuvalintaa miettimään todellisuudessaan. 


Lainattavaksi laukuksi päätyi Louis Vuittonin Eva Clutch, Damier Azur Canvas. Kaunis väri puhui puolestaan, mutta laukun hihna ratkaisi valintani. Tuo kultainen ketju on todella kaunis ja tekee laukusta ihanan juhlavan! Lisäksi kankainen laukku ei hiosta kuumana päivänä samalla lailla, kuin nahkainen laukku. Kaasona ja hääsuunnittelijana haluan olla ehdottomasti ajantasalla siitä mitä tapahtuu ja koska. Vaikka kaikki ei kiireisenä päivänä olekaan niin pilkuntarkkaa, on hyvä, että paikalla on joku jolla on tilanne hallussa. Tätä varten firmalta löytyy nyt myös mini iPad, johon latailen jatkossa juhlapäivän aikataulut ja muistilistat. Laukku on juuri passelin kokoinen myös iPadin piilotukseen, koska edelleen tahdon pitää kädet vapaana, mutta aikataulut mukana. Säästyn myös jatkossa paperisodalta, kun kaikki tarpeellinen on yhdellä laitteella! 

Desingiston valikoimista löytyi monta potentiaalista vaihtoehtoa laukkua pelkkää väriä miettien, mutta hihnaa ei monesta merkkilaukusta löydy. Tämä ei toki aina ole häiriöksi, mutta tässä tapauksessa sen katsoin olevan ehdoton. Tässä kuitenkin muutamia muita laukkuja Desingiston valikoimasta, jotka olisivat olleet erittäin potentiaalisia minulle.


 Pakko oli napata tähän myös pari laukkua, jotka minua kiinnostavat ihan arkikäyttöönkin. Varsinkin tuo Pradan Saffiano Double zip tote on pyörinyt mielessäni jo todella pitkän aikaa. Olen kuitenkin tuohon LV:n laukkuun tutustuessani alkanut salaa rakastumaan.. Vaikkakin tuo vaaleampi sävy iskee enemmän omaan tyyliin. 


Desinglaukun lainaus on mielettömän helppo ja kätevä tapa tuoda asuun kuin asuun ulkonäköä ja tyyliä! Ja laukkuahan voi lainata vaikka morsiammen äiti tai muut vieraat, mikäli mekko kaipaa kaveria! Ihanana uutuutena Desingiston valikoimassa myös Louis Vuitton Monogram Shawl, värissä Denim rose. Aivan ihana sävy, ja todella oiva suoja hartioille kirkkoon tai viilenevään kesäiltaan! Desingistosta löytyy varmasti jokaiseen makuun sopivia laukkuja, ja valikoimaa pääsette kurkkimaan täältä tai allaolevasta bannerista! Käykää kurkkaamassa myös Desingiston facebook-sivu.


*Postaus on toteutettu yhteistyössä Desingisto Desinglainaamon kanssa.

Kommentit

Suositut tekstit