Pompom-sulkeiset

Ihanaa kesäkuun ensimmäistä lukijani! 

Ei varmaan tarvi tämän kesän morsiammia muistutella, että tästä se kesä nyt starttaa, ja alkaa hoppua pitelemään. Vielä on kuitenkin reilusti aikaa puuhailla, varsinkin loppukesän häihin! Eikä vielä ole myöhäistä palkata apujoukkojakaan, jos tuntuu, että kaasotkin tarvitsevat apujoukkoja! :) Osa on häänsä jo juhlineet, ja viikonloppuna onkin vietetty monet valmistujaiset. Onnea myös kaikille valmistuneille! 


Itse olin tunnollisena kaasona vauhdittamassa ystäväni hääaskarteluja helatorstaina, ja tulikin väsättyä 111kpl pompomeja avauskuntoon. Kaikki pompomit ovat nyt valmiita, ja lopullinen saldo oli 182kpl. Näillä koristellaan niin tanssilavan teltan katto, ja hieman juhlatilan ruokasaleja. Näiden pompomien askarteluun kului aikaa yhteensä 6-7 tuntia kahdelta ihmiseltä, joten hommaa riitti! Tämä tosin sisälsi yhden ruokatauon ja käytännössä jatkuvan kahvi-tee -linjan. Ja toisella tylsät sakset.

Teimme myös häiden to do-listan ajantasalle, ja siitä tuli varsinkin askaretelujen osalta yllättävän pitkä. Taitaapa tuo Lahti-Helsinki -väli tulla vielä entistä tutummaksi lähiviikkoina. :D Myös morsmaikulla on jonkunverran puuhaa ja tarkisteltavaa, mutta häitä juhlitaan vasta heinäkuun puolessa välissä. Hyvin on aikaa, ja kaikki hyvällä mallillaan! :) Tässä ehkä korostuu se kaasojen tärkeys, ja heidän askarteluintonsa tärkeys.. :D 


Samalla reissulla tuli pyörähdettyä Ikeassa, jossa kävin kerryttämässä varastoja vastamaan tilauksia. Päivä venyikin iltaan myös muutamaa muuta kauppaa kierrellessä siskon kanssa, ja heidän uutta asuntoaan katsastellessa. Yksiäkään valmistujaisia ei tälle vuodelle osunut, joten viikonloppu menikin hyvin rauhallisissa merkeissä. Vuokraamosta kävi kuitenkin juoma-astiat juhlimassa yhdet YO-juhlat, onnea vielä ylioppineelle! :) 

Toivottavasti sää hellii meitä jälleen ensi viikolla, kuten pari viikkoa sitten! 

Kommentit

Suositut tekstit