DIY Kirjekuoret polttareihin


Polttarit on vietetty ja ajattelinkin avata muutamia askarteluja, joita toteutimme polttarisankarin päänmenoksi. Ensin kuitenkin tehtävälappusten kuoret, jotka saivat hyvin sankarinnäköisen ulkonäön. Nämä olivat niin yksinkertaiset, että pohdin hyvän tovin teenkö tästä edes mitään ohjetta, mutta menköön nyt. ;) 


Ensin leikkasin A4 kokoisia lehdensivuja, jotka liotin kahvissa vanhemman näköisiksi. En tajunnut liottaa niitä tarpeeksi, koska tehtävien lopullinen lukumäärä ei ollut vielä selvillä, ja koko liottamisen piti olla eräänlainen kokeilu. Kuitenkin päätin liotettuja papreita käyttää, joten osa tuli tavan sanomalehdestä. Suosittelen siis tekemään näitä tarpeeksi, vaikka varmuuden vuoksi! 


Valmiiden tehtävälappujen mukaan tein sitten loput. Oikeastaan taittele-liimaa -taktiikalla mentiin, eikä tätä varmaan tämän enempää tarvi avata. Tehtävälappujen pituus oli 8,8cm, ja se mahtui täydellisesti A4-sanomalehden sisään. Varmaan se 9cm mahtuu yhtälailla. ;) Halusin kuitenkin kaikista tehtävälapuista saman kokoiset, ja tämä tuli tehtävien tekstien perusteella valituksi mitaksi.  


Kirjekuorien kannen viimeistelin vielä sytkärillä, suosittelen tekemään tämän lavuaarin yllä mielellään niin, että lavuaarissa on hieman vettä pohjalla. Kaikki eivät sammuneet aivan yhtä hyvällä menestyksellä, vaikka ei ollutkaan ensimmäinen kerta kun tätä puuhasin. Jos minulla olisi ollut enemmän aikaa, olisin ehdottomasti polttanut vielä tehtävälappustenkin reunat, jolloin ulkonäkö olisi ollut yhtenäisempi. Ja tietysti liottanut. Mutta tämä olikin hieman viimehetken ratkaisu, jonka sain päähäni torstaina, joten toteutuskin jäi hieman vajaaksi. Tämä on kuitenkin ehdottomasti mukava lisä polttareihin, mikäs sen parempaa kuin odotella seuraavan kirjeen ilmestymistä! ;) 


Itse tehtävistä lisää sitten myöhemmin kuvien kera! 

Kommentit

Suositut tekstit