tiistai 27. toukokuuta 2014

Viikonlopun äksönit

Minulla oli todellakin elämäni jännittävin viikonloppu, enkä ole eläessäni ollut jostain yhtä stressaantunut, jännittynyt, innostunut ja peloissani samaan aikaan. Ja ei, en ole mennyt naimisiin. ;) Juoksin nimittäin viikonloppuna elämäni ensimmäisen puolimaratonin. 

Olin koko viikon kohtuullisen sekaisin, ja jo muutama tapaaminen viikolla vei kaikki voimat ja ajatelukyvyn. Myös puolikkaalle tankkaus meni ihan päin honkia, koska olen niin vahvasti stressisyöjä. Varmaan ennen häitäkin otan +5kg pelkällä stressillä. :D To Do-lista on kasvanut viime viikosta aika reippaasti, ja tällä viikolla pitkääkin sitten kiirettä vähän kaiken kanssa. 

Tällä tankkauksella ja näillä treeneillä aikaa kertyi tuolle 21,2km matkalle 2:36:56. Tässä onkin loistava pohja ensi kesälle, koska paljon huonommin ei olisi voinut mennä :D Mutta eilen olikin tavoitteena maali, ja sinne pääsin. Joten ei voi olla kun ylpä itsestäni! 

Palataan hää-aiheisiin vielä tämän viikon aikana, kunhan todo-lista antaa hieman aikaa. Pahoittelen siis aika hiljaista blogikuukautta! Enemmän kuulumisia löytyy Haluta kaikki -blogistani. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti