Sring Up -kevättapahtuma

Torstai-iltana pyörähdin tosiaan Lahden Uprseerikerholla pienessä messuhenkisessä tapahtumassa, jossa oli aiheena koti, kauneus, juhlat ja muoti. Olen saattanutkin mainita jo pari kertaa... ;) Oikein mukava pieni tapahtuma, jossa oli lähinnä näytteilleasettajien tuttavia ja muita Lahden seudun yrittäjänaisia. Sain kuitenkin aivan erilaista näkyvyyttä, kun osallistujien ikähaarukka oli hieman erilaista, kuin blogini lukijoiden... Villi veikkaus ;) Ja tämähän oli siis pelkästään positiivinen asia! Oli ihanaa osallistua tämmöiseen kohtuullisen erilaiseen tapahtumaan, ja tuoda itseä ja tuoretta yritystä esille ihan uusissa piireissä. 


Nämä kerrassaan upeat kuvat tulivat pienen sattuman kautta. Kamerani linssi teki tepposet, ja päätti irtisanoutua tapahtumaan mennessä. Uuden linssin metsästys siis edessä, mutta tällaista, hieman säälittävää kuvamateriaalia sain aikaiseksi. Tilassa oli niin pimeää ja huono valaistus, että kuvia ei pystynyt edes muokkaamaan, mutta koittakaa kestää. 


Sumeita taidekuvia, tai jotain sinne päin? ;) 
Ehkä puhelimesta löytyy jotain parempaa, mutta näitä ensihätään! Upeat kukat tulivat Ruolan Kukasta, josta sain taas mielettömän hyvää palvelua. Ja upeat pionit, ai että kun ne aukeavat ja pääsen kuvaamaan ne. <3

Näissä tunnelmissa ihanaa viikonloppua kaikille! 

Kommentit

Suositut tekstit