Tutustumisbingo

Meillä oli viikonloppuna miehen syntymäpäivien merkeissä aika sekalainen joukko niin uusia kuin vanhoja ystäviä, perhettä ja kummeja. Paljon toisilleen tuttuja, mutta myös tuntemattomia ihmisiä, joten katsoin hauskaksi ohjelmanumeroksi kehitellä pienen tutustumisbingon, jonka loin vain MacBookin iNumbersilla ja tulostin, leikkasin ja liimasin kartongille. 


 Bingo oli esillä koko juhlan ajan, ja sukkelimmat ehtivätkin jo pohjustamaan bingoa vaivihkaisilla kysymyksillä. Loppupelissä bingon voitti avecina saapunut Ansku, ja hän sai palkinnoksi mainetta ja kunniaa! :) Ohjelmanumerona hauska, ei yhtään tönkkö, ja muutenkin kasassa oli aivan mielettömän ihana porukka, jotka rohkeasti lähtivät kuulustelemaan juhlakansaa! :) 

Lisää näistä black&white -teemakekkereistä tulossa kuvia vielä lisää, stay tuned! :)

Kommentit

  1. Voisitko selittää hieman tätä ideaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tottakai! Tarkoitus on siis kerätä kaikkea nippelitietoa bingopohjalle vieraista, ja vieraiden on tarkoitus selvittää toisiinsa tutustumalla mikä nippelitieto koskee ketäkin. Ja sitten mennäänkin perus bingo-pohjalla, eli kuka kerää eka suoran täyteen palkitaan. Hyvin pitkälti menneään siis hääbingo-idealla, mutta tutustumisen kannalta!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit