Testissä: Lash Perfect -ripsipidennykset Lahdesta

Kävin blogiyhteistyön merkeissä Piritalla Glamor kauneuskeskuksessa laitattamassa ihkaensimmäiset rispienpidennykset. Minulla oli ripsien suhteen kovat odotukset, koska silmälasit rajoittavat varsinkin ripsien pituutta. Tykkään luonnollisesta lookista, joten minulle valittiin kohtuullisen lyhyet ja luonnollisella kaarella varustetut kuidut. 

Tässä siis lähtötilanne. Kävin värjäämässä ripset eräässä toisessa Lahden kampaamossa, mutta neiti kampaajalla oli niin kiire, että väri ei tainnut vaikuttaa edes viittä minuuttia... Mutta näillä mentiin, ja mennään vieläkin! :) Piritalta sain onneksi ihanat kehut ripiseni luonnollisesta pituudesta, joten luotin siihen, että alaripsetkin tulevat tarpeeksi esille. Näin jälkeenpäin ajateltuna en oikeastaan edes osaa kiinnittää huomiota alaripsiin samalla tavalla, kuin ennen.


Lash perfect sarjan omistaa Eyelash Desing Company, ja on yksi UK:n johtavista ripsibrändeistä. Tuotesarja on erittäin korkeatasoinen, ja se on mm. BABTAC:in ja The Guild of Professional Beauty Therapists Ltd:n sertifioima. Lisäksi ripsien sidosaine on EU-normien mukainen ja ISO sertifioitu. Turvallisin mielin siis uskalsin lähteä ripsiä testailemaan! 


Tuotteella on myös mielestäni erittäin tarpeelliset testit ja konsultaatio ennen ripsien laittoa, ja minäkin kävin edeltävänä päivänä testaamassa sekä geelityynyjen että ripsiliiman sopivuuden. Osittain siksi, että nämä olivat ensimäiset ripseni, ja osittain koska olen oireillut joistain tuotteista, esim. ripsien kestoväristä aiemmin. Ihan huippua, että nämä testattiin ennen laittoa, voi levollisin mielin käydä ottamassa nämä ihan muutamaa päivää ennen juhlaa.

Ripsien laitto ei tuntunut missään. Geelityynyjen laitto tuntui oudolta, mutta ei sattunut, ja sekin kesti vain sen hetken, kunnes sai silmät kiinni. Olin heittävinään hyvää läppää kohdissa "mä varmaan nukahdan kohta" ja "alan kohta kuorsaamaan", kun olin varmaan tehnyt molempia jo hyvän tovin ;)


Seuraavan lauantain juhlissa olo oli aivan mahtava! En meikannut juhliin juuri lainkaan, koska ripsien kanssa lookki on niin ihanan freesi ja näyttävä jo itsessään. Vähän peitevoidetta tummiin silmänalusiin ja kulmat värjäten, niin kiitos! Olen rakastunut. Olen sen verran mukavuudenhaluinen, että ripset ovat kuin taivaanlahja minulle, joka tahtoisin vältellä varsinkin meikinpoistoa iltaisin.


Kun ripset olivat olleet minulla muutaman viikon, ja olin aivan myyty. On aivan ihanaa nousta aamulla "silmät päässä", ja lähteä viemään lasta päiväkotiin. En ole kokenut ripsiä hankaliksi missään vaiheessa, tietysti en voi hieroa silmiä aivan miten haluan, mutta aika hyvin olen siinäkin onnistunut, kun vähän käyttää mielikuvitusta! :D Ripsiäkään ei ollut mielestäni putoillut juuri laisinkaan, enkä oikeastaan huomannut rivistössäkään mitään kummempia välejä. Tietenkin kaikki tämä on täysin yksilöllistä. Minulla huoltoväli kasvoi neljään viikkoon, ja ripset näyttivät edelleen todella luonnollisilta, vaikka olivatkin selvästi jo harventuneet. Meni siis tavan ripsarista! Jos ripsirivin harveneminen häiritsee, voi ripsiin sukia Lash Perfect -sarjan vesiliukoista ripsiväriä huoletta, kunhan sen poistaa öljyttömällä silmämeikinpoistoaineella.

Yhteenvetona olen enemmän kuin tyytyväinen ripsiin kaikkineen, ja voin lämpimästi suositella Glamorin Piritaa, mikäli ammattimainen ja luotettava ripsien tekijä on etsinnässä! Myymälälläkin on aivan unelmien sijainti, aivan Trion vieressä Vesijärvenkadulla Lahdessa. Glamorin facebook-sivulta voi käydä kurkkimassa lisää kaikkea, heillä on kokonaisuudessaan todella kattavat kauneudenhoitopalvelut! Sieltä löytyy myös Piritan yhteystiedot, suosittelen lämpimästi!


Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Kommentit

Suositut tekstit